CM 2018  ·  JAPONIA - SENEGAL, DUMINICĂ, 18:00, TVR 1, GSP

Vrea să-și sperie adversarii » Un japonez s-a făcut blond înainte de meciul cu Senegal: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de — Sambata, 23 Iunie 2018

Japonia și Senegal se vor duela duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Yuto Nagatomo s-a vopsit ca să semene cu personajul Super Saiyan, un războinic cu puteri supranaturale din serialul japonez de succes ”Dragon Ball”

Yuto Nagatomo a surprins pe toată lumea cu podoaba sa capilară, în meciul de debut al Japoniei la turneul final, cu Columbia (2-1).

Fundașul lui Galatasaray a apărut vopsit blond și, întrebat de jurnaliști ce l-a determinat să facă această schimbare, a replicat: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan". Personajul principal dintr-un serial japonez de succes, " Dragon Ball", Super Saiyan e un războinic extraordinar, o creatură cu puteri, viteză și istețime supranaturale.

Împotriva Columbiei, Nagatomo a impresionat prin disponbilitatea la efort. Dar cu Senegal, promite mai mult: "Va trebui să ne întrebuințăm foarte serios. I-am văzut pe africani cu Polonia, mă așteptam să fie puternici și rapizi, dar nu și atât de bine pregătiți tactic". Nagatomo, numărul 5, e licențiat în economie la Universitatea Meiji din Tokyo

 "Cred că arăt mai bine brunet, culoarea naturală a părului. Dar blond mă simt mai puternic, gândindu-mă cu cine semăn. Și se amuză și colegii în vestiar" Yuto Nagatomo, fundaș JaponiaAnunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Libertatea

Comentarii (1)

Dan Preda  •  23 Iunie 2018, 17:50

Adică Goku. Nu există așa personaj, SuperSayan, în Dragon Ball. Mai citiți și voi o carte...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1