INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  JAPONIA - SENEGAL, DUMINICĂ, 18:00, TVR 1, GSP

Vrea să-și sperie adversarii » Un japonez s-a făcut blond înainte de meciul cu Senegal: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 12:25

Japonia și Senegal se vor duela duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Yuto Nagatomo s-a vopsit ca să semene cu personajul Super Saiyan, un războinic cu puteri supranaturale din serialul japonez de succes ”Dragon Ball”

Yuto Nagatomo a surprins pe toată lumea cu podoaba sa capilară, în meciul de debut al Japoniei la turneul final, cu Columbia (2-1).

Fundașul lui Galatasaray a apărut vopsit blond și, întrebat de jurnaliști ce l-a determinat să facă această schimbare, a replicat: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan". Personajul principal dintr-un serial japonez de succes, " Dragon Ball", Super Saiyan e un războinic extraordinar, o creatură cu puteri, viteză și istețime supranaturale.

Împotriva Columbiei, Nagatomo a impresionat prin disponbilitatea la efort. Dar cu Senegal, promite mai mult: "Va trebui să ne întrebuințăm foarte serios. I-am văzut pe africani cu Polonia, mă așteptam să fie puternici și rapizi, dar nu și atât de bine pregătiți tactic". Nagatomo, numărul 5, e licențiat în economie la Universitatea Meiji din Tokyo

 "Cred că arăt mai bine brunet, culoarea naturală a părului. Dar blond mă simt mai puternic, gândindu-mă cu cine semăn. Și se amuză și colegii în vestiar" Yuto Nagatomo, fundaș Japonia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10153221216497655
Dan Preda  •  23 Iunie 2018, 17:50

Adică Goku. Nu există așa personaj, SuperSayan, în Dragon Ball. Mai citiți și voi o carte...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează