INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA

425 de ultrași de la CSKA Sofia vin la Sfântu Gheorghe! Ședință de urgență la club + cină de adio a vechiului antrenor

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 12:20 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 12:38

Oficialii celor de la CSKA Sofia au anunțat că la 425 de suporteri pot intra pe stadionul din Sf. Gheorghe la manșa retur de joi, din turul II preliminar al Conference League.

  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00 
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

Fanii sofioți trebuie să plătească zece euro pentru un tichet de acces pe stadion, iar vânzarea se face exclusiv online pe o platformă pusă la dispoziție de către partea română.

Pentru suporterii lui Sepsi, biletele au prețuri de 20, 40, 60 și 100 de lei. Cele mai scumpe fiind evident la tribuna oficială a stadionului. Toate tichetele pot fi cumpărate doar de cei ce dețin „Cardul de susținător” al echipei din Covasna.

Minorii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

+21 FOTO

Întăriri de urgență!

Noul antrenor al celor de la CSKA Sofia, Nestor El Maestro a cerut întăriri de urgență la echipa din capitala Bulgariei.

Chiar dacă au transferat de peste 3 milioane de euro, Matthias Phaëton (1,6 milioane de euro) și Brayan Córdoba (1,2 milioane de euro), El Maestro a solicitat conducerii cât mai rapid cel puțin doi jucători. Pe lista de priorități este un fundaș, apoi un mijlocaș.

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ
PRELIMINARII
Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

Presa din țara vecină notează că acest lucru se va întâmpla în foarte scurt timp, dar nu se știe dacă cei doi vor fi la capacitate pentru a juca manșa retur de joi seară, cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe.

Prânzul de despărțire

Ieri, antrenorul Sasha Ilic a decis să organizeze un prânz de despărțire de la CSKA Sofia.

Acesta i-a invitat pe toți colaboratorii săi: asistenții, antrenorii secunzi, staff-ul medical al echipei și secretarul tehnic.

+21 FOTO

Ilic a fost dat afară de conducere după victoria surprinzătoare a celor de la Sepsi, în prima manșă a turului II preliminar de Conference League. Păun și R. Varga marcând golurile românilor, ce pleacă acum cu prima șansă la calificare.

Se „bat” pe Nikola Iliev

Internaționalul bulgar de doar 19 ani, Nikola Iliev, în prezent la Inter este mare țintă de mercato pentru această vară. Doar că nu doar CSKA Sofia își dorește semnătura internaționalului, ci și CSKA 1948!

Cu jocuri în picioare doar pentru Inter Primavera, Iliev mai are contract cu italienii până în vara lui 2025, iar șansele ca acesta să plece din Italia sunt destul de mici. Mai ales că, Inter ar fi refuzat deja o ofertă de împrumut pentru Nikola venită de la Verona.

Chiar dacă n-a jucat deloc pentru echipa mare a lui Inter, Nikola are 58 de meciuri, 16 goluri și 14 pase decisive pentru Primavera. În plus, are și opt meciuri cu tricoul naționalei Bulgariei.

Roland Niczuly: „Este cea mai importantă victorie din istoria clubului”

Citește și:

Sepsi acuză UEFA de dublă măsură » Dioszegi s-a dus la jurnaliștii români prezenți la Sofia: „Aici nu se mai dau amenzi?”

Măsură radicală după scandalul de la CSKA Sofia - Sepsi: „Este inacceptabil ce s-a întâmplat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează