INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AKTOBE - SEPSI 0-1 (1-2 LA GENERAL)

VIDEO EXLCUSIV Laszlo Dioszegi și-a făcut calculele înainte de Sepsi - Bodo/Glimt: „Astea sunt șansele la calificare” » Anunță noi transferuri

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 08:24 / Actualizat vineri, 18 august 2023 10:00

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a fost extrem de încântat după victoria cu Aktobe, 1-0, și calificarea în play-off-ul Conference League.

  • Sepsi va juca în play-off cu Bodo/Glimt, liderul din campionatul Norvegiei, care a trecut de Pyunik cu 6-0 la general (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul dintre Sepsi și Bodo/Glimt se va juca la Sf. Gheorghe, pe 24 august. Manșa decisivă este programată în Norvegia, pe 31 august

Omul de afaceri a vorbit după meci, în direct la GSP LIVE, despre calificarea în ultimul act al preliminariilor și spune că o vede favorită pe Bodo/Glimt la calificare.

Probleme pentru Sepsi la Aktobe: „A intervenit poliția, abia am reușit să scăpăm de aici”
Aktobe - Sepsi 0-1, 1-2 LA GENERAL
Probleme pentru Sepsi la Aktobe: „A intervenit poliția, abia am reușit să scăpăm de aici”

VIDEO. Laszlo Dioszegi, la GSP Live, după calificarea lui Sepsi în play-off-ul Conference League: „Nu pleacă nimeni!”

„Eu văd un avantaj mai mare pentru Bodo/Glimt. E o nucă tare! Trebuie să recunoaștem că e o echipă foarte, foarte tare. Eu zic că șansele de calificare sunt 25%. 

Dar jucătorii pot să răstoarne calculele. În acest moment, Bodo/Glimt e o echipă tare. Așa simt. Dar am încredere în băieți. Dacă se dăruiesc ca acum, se poate întâmpla orice”, a spus Dioszegi la GSP LIVE.

Acesta a vorbit și despre ce planuri are pentru a întări lotul: „Nu mai pleacă nimeni! În niciun caz. Ștefănescu rămâne, da. Toți rămân. Antrenorul mai vrea un fundaș central. Suntem în discuții pentru unul sau doi jucători. Vom vedea ce va fi. Dacă antrenorul spune că mai vrea un jucător, atunci vom căuta unul bun”.

Pentru un club aşa mic, cum suntem noi, orice ban contează. Cred că o să primim puţin peste 1 milion de euro. Pentru noi este foarte bine. Pentru intrarea în grupe, jucătorii au o primă. O să vorbesc şi cu ceilalţi conducători, pentru că nu o stabilesc doar eu. Dar cu siguranţă va fi o primă frumoasă pentru jucători.

- Laszlo Dioszegi, la OrangeSport

Citește și: 

Câți bani primește Sepsi după calificarea în play-off-ul Conference League » Bonus important de la UEFA

Pentru Sepsi urmează testul suprem » Adversar infernal în play-off-ul Conference League! I-a administrat lui Mourinho o umilință istorică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  19 August 2023, 17:39
Postat de parachioara5 pe 18 August 2023, 11:17

nea Dios nu te supara dar pe nimeni din Romania nu intereseaza echipa ta...

Si totusi esi aici si citesti, comentezi.... :) Bafta sa ai!

Nagyvagany
Nagyvagany  •  19 August 2023, 17:36
Postat de ipsilante pe 18 August 2023, 14:05

Bravo, Sepsi! Bravo, patroane! Bravo, Ciubotariu! Sunt oltean si fan Univ. Craiova dar sa dam lui Sepsi ce merita! Felicitari! Unde este seriozitate, la toate nivelurile, unde este profesionalism si intelepciune, in luarea deciziilor, modestie si munca, rezultatele si performantele incep sa apara. Echipa joaca minunat; rapid, intelept tactic, multa ambitie si un angajament fara limite. Ca o adevarata ECHIPA! BRAVO si bafta mai departe! Forza Stiinta!

Multumim! Stiti ca Sepsi are mai multi olteni in echipa decat are Universitatea Craiova sau FCU Craiova? :)

George1.
George1.  •  19 August 2023, 13:48

Sunt stelist de mic, acum ... fcsbist!..., dar cei de la Sepsi merită felicitări! Nu comentez cum sunt susținuți, dar acum, acolo văd liniște și echilibru! La cât scandal, dezorganizare și interes doar pentru bani este in altă parte (!)..., anul acesta are șanse și la campionat!... Poate doar CSU Craiova să fie mai serioasă!... Zic!..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează