INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AKTOBE - SEPSI 0-1 (1-2 LA GENERAL)

NOTE GSP Doi jucători de la Sepsi, joc aproape perfect » Ce note au primit după victoria cu Aktobe

FOTO: facebook.com/osksepsi
FOTO: facebook.com/osksepsi

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 08:24 / Actualizat vineri, 18 august 2023 08:57

Sepsi este în play-off-ul Conference League. După 1-1 în tur, Sepsi a dat lovitura în deplasare, 1-0 cu Aktobe, și e la un pas de calificarea în grupe.

  • Sepsi va juca în play-off cu Bodo/Glimt, liderul din campionatul Norvegiei, care a trecut de Pyunik cu 6-0 la general (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul dintre Sepsi și Bodo/Glimt se va juca la Sf. Gheorghe, pe 24 august. Manșa decisivă este programată în Norvegia, pe 31 august

Sepsi a continuat joi seara seria de prestații excelente din acest debut de sezon. A prestat un joc solid pe terenul lui Aktobe și a dat lovitura în repriza a doua, reușind să se califice în play-off-ul Conference League, deși era cotată cu a doua șansă.

Probleme pentru Sepsi la Aktobe: „A intervenit poliția, abia am reușit să scăpăm de aici”
Aktobe - Sepsi 0-1, 1-2 LA GENERAL
Probleme pentru Sepsi la Aktobe: „A intervenit poliția, abia am reușit să scăpăm de aici”

Nicolae Păun și Roland Niczuly, cei mai buni în Aktobe - Sepsi

Trupa lui Liviu Ciobotariu a marcat golul decisiv în minutul 66, prin Nicolae Păun, care a reluat cu capul centrarea perfecăt a lui Marius Ștefănescu.

Eroul covăsnenilor a fost unul dintre remarcații partidei. Păun a primit nota 9 din partea GSP, la fel ca portarul Roland Niczuly, care a avut mai multe intervenții salvatoare.

Prestații excelente au avut și fundașul Ninaj și extrema Marius Ștefănescu, care au fost notați cu 9.

Le polul opus, trei jucători au fost care nu s-au ridicat la nivelul colegilor. Aganovic, Jonathan Rodriguez și Safranko au jucat sub nivelul echipei, fiind notați cu 7.

8a primit Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi

Notele GSP după Aktobe - Sepsi

Doi jucători de la Sepsi, joc aproape perfect » Ce note au primit după victoria cu Aktobe

E o bucurie de nedescris! Trebuie să felicit jucătorii și staff-ul tehnic, s-au dăruit sută la sută. În ultimele 15 minute ne-au presat, dar fundașii noștri au fost excelenți. Toți au fost magnifici, Niczuly a scos o minge foarte dificilă în prima repriză.

Jucătorii o să aibă primă frumoasă, voi discuta cu ceilalți conducători și stabilim cât va fi. Bem un pahar de vin, dar nu exagerăm.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

VIDEO  Laszlo Dioszegi la GSP Live după calificarea lui Sepsi în play-off-ul Conference League: „Nu pleacă nimeni!”

Citește și: 

Câți bani primește Sepsi după calificarea în play-off-ul Conference League » Bonus important de la UEFA

Pentru Sepsi urmează testul suprem » Adversar infernal în play-off-ul Conference League! I-a administrat lui Mourinho o umilință istorică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  18 August 2023, 15:27

Cel mai bun a fost tânarul Denis Ciobotaru!El a sunat deșteptarea și a refuzat dominarea gazdelor!Sigur in aparare,viguros,s-a dus cu mingea la picior și in careul celor de la Aktobe,dar acolo degeaba le dadea mingiile la mortaciunile de Matei,Șafranko și mult laudatul Ștefanescu(care a fost inexistent)!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează