INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB 2-2

EXCLUSIV // VIDEO Critici pentru FCSB după eliminarea din Conference League: „Nu am înțeles asta. A fost o decizie proastă”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 22:31 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 23:17

În direct la GSP LIVE, Cristi Bud, fost jucător la CFR Cluj, și Ovidiu Herea, fost jucător la Rapid, au comentat egalul dintre Anderlecht și FCSB, 2-2, din Conference League.

Cei doi sunt de părere că FCSB a obținut un rezultat bun în Belgia, chiar dacă formația roș-albastră a fost eliminată din grupele Conference League.

„Un rezultat foarte bun, având în vedere meciurile trecute. Mai ales că a jucat în deplasare. E un rezultat foarte bun pentru FCSB”, a spus Cristi Bud.

„Banii sunt cei mai importanți până la urmă. Șansele de calificare erau spre zero. Acest punct le aduce niște bani și cam atât. E mai important campionatul în acest moment. Acest meci a fost trecut pe locul 2, dar rezultatul le poate da încredere”, a fost concluzia lui Ovidiu Herea.

VIDEO Cristi Bud și Ovidiu Herea, concluzii după Anderlecht - FCSB 2-2: „Nu am înțeles strategia FCSB-ului. A fost una proastă!”

Cei doi au fost întrebați și despre strategia pe care FCSB a abordat-o, mizând pe rezerve pentru a odihnii titularii pentru meciurile din Liga 1.

„Problema e că FCSB a început campionatul prost. Dacă erau pe un loc de play-off, poate nu sacrifica competiția europeană. FCSB s-a gândit să nu rateze play-off-ul”, a spus Bud.

„FCSB a sacrificat Europa, dar nici în campionat nu a avut rezultatele dorite. Dacă tragem concluzii, nu cred că a fost cea mai inspirată decizie. Într-o competiție europeană poți vedea la cel nivel sunt jucătorii. Îi văd și alții și îi poți vinde în campionate bune. 

Nu înțeleg de ce a făcut asta, dar e strategia lor. După ce am văzut, a fost o strategie destul de proastă”, a concluzionat Herea.

Citește și: 

Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”

Până și Gigi s-a săturat de Dawa: „Gata, acum m-am convins și eu!” » Vinovat la ambele goluri primite cu Anderlecht

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează