INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ROMA - FEYENOORD

VIDEO + FOTO Finala Conference s-a jucat la Tirana, însă pe Stadio Olimpico din Roma au venit peste 50.000 de oameni!

Peste 50.000 de fani italieni au fost prezenți pe Stadio Olimpico din primul minut al finalei Conference League, AS Roma - Feyenoord. +11   FOTO
Peste 50.000 de fani italieni au fost prezenți pe Stadio Olimpico din primul minut al finalei Conference League, AS Roma - Feyenoord.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 23:11 / Actualizat joi, 26 mai 2022 00:36

Peste 50.000 de fani italieni au fost prezenți pe Stadio Olimpico din primul minut al finalei Conference League, AS Roma - Feyenoord, scor 1-0, care s-a disputat la Tirana, în Albania. 

Susținătorii celor de la AS Roma așteaptă primul trofeu european din istoria participărilor în competițiile organizate de UEFA. Doar 4.000 de norocoși au prins bilete pentru finala de la Tirana, dar suporterii romani au găsit o metodă de a trăi ultimul act la intensitate maximă. 

+7 FOTO

Peste 50.000 de fani pe Stadio Olimpico

Clubul a montat mai multe ecrane uriașe chiar pe Stadio Olimpico, la Roma, și i-a invitat pe fani. Peste 50.000 de persoane, toate dotate cu steaguri și eșarfe, au răspuns afirmativ și au ocupat un loc pe cea mai mare arenă din capitala Italiei. 

Atmosfera a fost una electrizantă încă din primul minut, cu o adevărată explozie de bucurie în minutul 32, când Zaniolo marca în poarta lui Feyenoord. 

48 de fani ai lui AS Roma au fost reținuți în Tirana

Dacă la Roma atmosfera a fost liniștită, pe străzile din Tirana a domnit haosul. În ziua finalei, poliția albaneză a avut mult de lucru. 60 de persoane au și fost arestate, dintre care 48 suporteri italieni și 12 veniți din Țările de Jos. Au fost deja expulzați 50 de suporteri, cu avionul sau cu vaporul, considerându-se că reprezintă un pericol public.

Au existat mulți răniți în luptele din stradă, cu pietre, sticle, bastoane și scaune, care au zburat de la terasele din centrul Tiranei până la periferie. Trei susținători giallorossi, doi albanezi (unul având contuzii serioase la cap) și altul olandez, lovit mai ușor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Vlad Chiricheș, desemnat „dezamăgirea sezonului” la Sassuolo: „Dezastruos, prea multe gafe plătite scump”

Se repetă „cazul Mbappe”? » PSG vrea să le „fure” un nou jucător celor de la Real Madrid. Kylian se implică și el

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează