INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GRUPE

Cel mai șocant rezultat al serii în Europa: cu vedetele pe teren, Besiktas a luat CINCI goluri acasă!

Tayfur Bingol, prăbușit după eșecul usturător cu Club Brugge // foto: Imago Images
Tayfur Bingol, prăbușit după eșecul usturător cu Club Brugge // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 22:45 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 12:35

Deja eliminată din Conference League, Besiktas a fost zdrobită pe teren propriu de Club Brugge, scor 0-5.

Indiferent de rezultatele care aveau să fie înregistrate în ultimele două runde din grupele Conference League, Besiktas nu mai avea șanse la calificarea în fazele eliminatorii.

Chiar și așa, antrenorul Riza Calimbay a trimis pe teren împotriva celor de la Club Brugge cea mai bună echipă pe care a avut-o la dispoziție astăzi, cu nume precum Oxlade-Chamberlain, Rebic, Aboubakar și Cenk Tosun în primul 11. 

După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”
DINAMO
După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”

Besiktas, zdrobită de Club Brugge în Conference League

În condițiile în care belgienii erau deja calificați mai departe și având în vedere că meciul tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultatul înregistrat astăzi este șocant.

Oaspeții s-au impus cu 5-0, goluri semnate de 4 jucători, Nielsen (minutul 4), Igor Thiago ('14 și '46), Onyedika ('50) și Skov Olsen ('69), iar în cazul în care nu vor pierde la două goluri diferență în ultima rundă, acasă cu Bodo/Glimt, vor încheia grupa pe prima poziție.

La finalul partidei, antrenorul Riza Calimbay a dat vina pe accidentări: „Obiectivele noastre principale sunt campionatul și cupa. Ne concentrăm acum pe meciurile cu Ankaragucu și Fenerbahce. Fanii trebuie să aibă răbdare, dacă aș fi venit mai devreme lucrurile ar fi stat diferit.

Nu avem cu cine să jucăm, și nu spun asta ca o scuză. Nu am mai văzut vreodată atât de multe accidentări, avem un număr incredibil de accidentați. Dacă aș mai fi găsit un jucător astăzi, am fi avut un fundaș în plus”.

Turcilor le-au lipsit câțiva oameni importanți, printre care Bailly, Ghezzal, Uysal și Rashica.

Per ansamblu, lucrurile nu merg deloc bine pentru Besiktas în acest sezon. Formația din Istanbul este doar a treia în campionatul intern, la 9 puncte sub rivalele locale Fenerbahce și Galatasaray, și a obținut un singur punct în grupa de Europa League, în deplasare cu Club Brugge. 

În ultima rundă din grupe, turcii vor da piept cu formația elvețiană Lugano, în deplasare.

Tot din fotbalul internațional: 

O echipă din Top 5 campionate ale Europei are același antrenor din 2007! Și a marcat toate golurile cu jucători autohtoni

Scene incredibile! Au uscat gazonul cu prosoapele înaintea meciului din Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johny2003
johny2003  •  01 Decembrie 2023, 09:21
Postat de securinamo89 pe 30 Noiembrie 2023, 23:57

Nordsjaelland-Fenerbahce 6-1, slabuti danezii..

Normal! Numai Prostalaii care rideau de Steaua sunt grasuti!

observator_federal
observator_federal  •  01 Decembrie 2023, 07:56
Postat de securinamo89 pe 30 Noiembrie 2023, 23:57

Nordsjaelland-Fenerbahce 6-1, slabuti danezii..

Băi nu sunt nici de speriat, pentru că orașul Farum - reședința Nordsjaelland- are doar 20.300 de locuitori, adică de două ori mai mult decât capacitatea stadionului lor, "Right to Dream" (Dreptul de a visa), care numără 10.100. Este evident că în meciul cu Fenerbahce s-au mobilizat vikingii, dar de Fcsb s-or fi înduioșat probabil, i-au bătut mai cu milă după ce cu un an în urmă Silkeborg făcuse cu ei pruncucidere (exact ca în advetrismentul pe care îl tot vedem la TV, cu rele tratamente aplicate minorilor cu diferența de vârstă mai mare de 6 ani...)

username_2
username_2  •  01 Decembrie 2023, 07:42

„Turcilor le-au câțiva oameni importanți”, adica cum le-au?...vă e foame de ați ajuns să mîncați cuvinte?....se pare că roboțeii „moderatori” nu corectează și articolili gesepiste, ăia-s puși numa pe cenzură, nu cumva să zici ceva de alde rinjieru că mintenași ești băgat la intoleranți...pardon, INTOLERANȚI vrusei a zice, așe se scrie ici-șa pe gsp, cu litere mari de tipar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează