INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

EXCLUSIV Avertizează FCSB înaintea meciului de miercuri: „Nu-i desconsiderați, sunt tari mai ales pe teren propriu!”

Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitan la Sepsi, a jucat pentru Spartak Trnava și a urmărit ascensiunea celor de la Dunajska Streda. E convins că FCSB va avea o dublă grea și îi „vinde” câteva ponturi vicecampioanei României. +24   FOTO
Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitan la Sepsi, a jucat pentru Spartak Trnava și a urmărit ascensiunea celor de la Dunajska Streda. E convins că FCSB va avea o dublă grea și îi „vinde” câteva ponturi vicecampioanei României.

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 21:16 / Actualizat luni, 01 august 2022 21:21

Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitan la Sepsi, a jucat pentru Spartak Trnava și a urmărit ascensiunea celor de la Dunajska Streda. E convins că FCSB va avea o dublă grea și îi „vinde” câteva ponturi vicecampioanei României.

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1.
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.

- Salut, Bogdan! Despre Dunajska, adversara FCSB de miercuri, vreau să vorbim puțin... 
- Da, îi știu, dar s-au mai schimbat lucrurile de când am plecat de acolo. Mai sunt totuși și aspecte care au rămas, din ce am urmărit. Dintre jucători au mai rămas Káčer și Balogh. Îi știu din Slovacia și Cipru, sunt doi jucători foarte buni. 

- Cum era DAC pe când tu erai acolo? 
- Avea și are și acum o echipă bună, foarte greu de bătut. Îi asigur pe cei de la FCSB că vor avea un meci foarte greu în deplasare. Din toate punctele de vedere. Vă spun 100% că vor juca cu stadionul plin meciul din Conference. Atmosfera este senzațională.

MM Stoica, uluit de ce s-a întâmplat în FCSB - FCU Craiova: „N-am văzut așa ceva de 20 de ani! Geniu!”
FCSB
MM Stoica, uluit de ce s-a întâmplat în FCSB - FCU Craiova: „N-am văzut așa ceva de 20 de ani! Geniu!”

Bogdan Mitrea, despre adversara FCSB: „Dunajska Streda ar fi echipă de play-off în România”

- L-ai pomenit pe Balogh, e o forță a naturii. Voiam să te întreb despre căpitan...
- Kalmar, da! Zsolt e printre cei mai iubiți acolo. Un jucător foarte bun și el. Mi-a plăcut poate cel mai mult dintre toți când am jucat împotriva lor. Puternic, foarte atent. Am văzut că a revenit după accidentare, cred că va juca. FCSB va avea viață grea.

- Ce stil de joc aveau?
- Nu-s jucători de gabarit, însă sunt puternici și mai au pe ici-colo jucători rapizi și creativi. Plus că mereu se bazează pe atacanți centrali înalți, puternici, cum e cazul lui Balogh. Am jucat împotriva lui în Cipru, foarte, foarte bun.

Avertizează FCSB înaintea meciului de miercuri: „Nu-i desconsiderați, sunt tari mai ales pe teren propriu!”
Bogdan Mitrea crede că dacă roș-albaștrii scot un rezultat bun în meciul tur, nu vor avea probleme la București să se califice

- Unde o vezi pe Dunajska în România?
- Dacă ar juca în Liga 1 cred că ar fi o echipă de play-off. Cu siguranță. Nu pot să o compar cu noi, pentru că nu i-am mai văzut jucând de ceva timp. Dar adună câțiva jucători cu CV-uri bune. O să aibă un meci tare FCSB.

- Au vreun punct slab?
- Uite, când eu eram acolo știu că aveau chestiunea asta că jucau mult mai bine acasă decât în deplasare. Când eram eu la Trnava, cam așa erau ei. În deplasare pierdeau cu cine nu te așteptai, însă acasă erau foarte buni. Cred că se datorează atmosferei de pe teren propriu, care le lipește mult afară.

„Condiții de top la Dunajska Streda”

- Ce fel de suporteri au?
- Știu că vin suporteri și din Ungaria pentru ei, sunt destul de aproape de graniță. Când eram eu acolo jucau constant cu stadionul plin. Acum, cu FCSB, n-am nicio emoție, va fi plin sigur. Stadionul e frumos, au și ultrași. Arena seamănă cu cea a Petrolului, doar că nu are acele birouri pe colț.

- Ce bugete au cei de aici?
- Bune! Condițiile sunt de top, crede-mă. Cred că după Slovan, de care nu te poți apropia, Dunajska are al doilea buget. Slovan Bratislava e prea sus. E o echipă de top astăzi în Slovacia. Cred că FCSB trebuie să fie atentă, va avea parte de un adversar tare, să nu îl desconsidere, asta sper. 

+20 FOTO

Dunajska Streda are un buget mai mic decât echipele noastre, în Slovacia sunt salarii mai mici. Cred că dispune de un buget de 4-5 milioane maximum!

100% FCSB e favorită, dacă ne uităm și la Transfermarkt... Dar DAC are niște jucători foarte interesanți și este o forță, de ani de zile e pe locul 2-3 în Slovacia

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi 

Dunajska e o echipă veche, dar care nu a câștigat trofee. Nu știu dacă o pot numi echipă de tradiție. Au început să scoată capul în ultimii ani, s-au dezvoltat constant
Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi

2 trofeeare Dunajska Streda în istoria sa, ambele obținute în 1987

2este cel mai bun loc ocupat de Dunajska Streda în prima ligă slovacă, ultima dată în 2020-2021

4 victorii în tot atâtea meciuriare Dunajska în acest sezon de Conference League, cu Cliftonville și Vikingur Gota

David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

CFR Cluj a încercat să-i „fure” FCSB-ului noul transfer: „I-au oferit 25.000 de euro pe lună”
FCSB
CFR Cluj a încercat să-i „fure” FCSB-ului noul transfer: „I-au oferit 25.000 de euro pe lună”
FCSB nu se oprește aici! Mai vrea un mijlocaș din Liga 1
FCSB
FCSB nu se oprește aici! Mai vrea un mijlocaș din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gregoryhf
gregoryhf  •  01 August 2022, 23:45

eu am vazut ca 4 dintre titularii din sezonul trecut sunt accidentati si un titular de baza a fost vandut cu un milion de euro acum putin timp. de ce naiba nu scrieti despre asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează