INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - VIITORUL

Leo Grozavu, mesaj scurt în vestiar după calificarea în Conference League: „N-am vrut să monopolizez discuția”

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat finala barajului pentru Conference League, 1-0 contra Viitorului. Antrenorul Leo Grozavu (53 de ani) are planuri mari pentru sezonul următor. +40   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat finala barajului pentru Conference League, 1-0 contra Viitorului. Antrenorul Leo Grozavu (53 de ani) are planuri mari pentru sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 22:57 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 12:24

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat finala barajului pentru Conference League, 1-0 contra Viitorului. Antrenorul Leo Grozavu (53 de ani) are planuri mari pentru sezonul următor. 

  • Sepsi intră în turul doi Conference League, la fel ca FCSB și CS U Craiova.
  • CFR Cluj, campioana României, va evolua în preliminariile Champions League (turul I).

„Am intrat în vestiar și le-am zis câteva cuvinte, n-am vrut să monopolizez discuția. Le-am zis că mă bucur pentru ei, îmi plec șapca în fața lor și că au fost fantastici în acest an.

Le-am spus băieților că au ridicat ștacheta. Anul viitor va fi multă presiune pe noi. Odată ajunși aici, nimeni nu mai acceptă să coborâm. Suntem sub lupă și trebuie să avem o mare responsabilitate pentru sezonul următor”, a spus Leo Grozavu, la Telekom Sport. 

Leo Grozavu a rămas la Sepsi

Curtat de campioana CFR Cluj, Leo Grozavu a ales să rămână la Sepsi. Antrenorul covăsnenilor a enunțat motivele care l-au făcut să ia această decizie. 

„Aveam discuții de principiu dinainte. Eu sunt un om de cuvânt, mai de modă veche. Cuvântul e mai important decât orice. Avem discutate multe lucruri cu conducerea, stabilite. Chiar dacă am pierdut multe în viață, nu pot lua cuvântul înapoi”, a explicat Grozavu. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Patronul lui Sepsi, euforic: „Îmi vine să plâng! Cred că visez” » Anunță prime pentru jucători

Rămâne Viitorul fără antrenor? Cătălin Anghel: „Trebuie să ne punem la masa negocierilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Mai 2021, 10:35

Locul lui Leo era la Dinamo ! dar incapabilii de acolo nu l-au vrut nici fara salariu cum a declarat el ca vine ! Mai bine au adus pe altii cu mii de euro salariu sa ingroape Dinamo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close