INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ- BALLKANI 1-0

FOTO Moment rar de rătăcire! Cum a ratat Ciprian Deac de două ori într-un minut de la punctul cu var

Deac ratează din nou, execuția sa fiind blocată de portar / foto: Raed Krishan +19   FOTO
Deac ratează din nou, execuția sa fiind blocată de portar / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 20:23 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 22:28

Ciprian Deac (36 de ani), cel mai experimentat om de la CFR Cluj, a ratat o șansă uriașă de a mări avantajul „feroviarilor” în duelul cu kosovarii de la Ballkani (1-0), în ultima etapă din Conference League. La scorul de 1-0, „decarul” clujean a ratat de două ori de la punctul cu var la aceeași fază. 

Liderul CFR-ului, Ciprian Deac, a fost unul dintre motoarele echipei încă din startul meciului, ar fi putut să-și treacă numele pe lista marcatorilor, dar a ratat de două ori de la punctul cu var! 

La jumătatea reprizei, CFR a avut o șansă importantă de a-și consolida avantajul, după o fază în care vârful Malele a obținut un penalty, căzând în careu în minutul 32 după un duel cu Emerllahu. Ciprian Deac, omul fazelor fixe în Gruia, a „arestat” balonul și și-a asumat transformarea penalty-ului. 

Fain la Cluj: CFR a trecut de Ballkani și este în play-off-ul Conference! » După 3 ani de secetă, România are din nou o echipă în primăvara europeană
CFR CLUJ- BALLKANI 1-0
Fain la Cluj: CFR a trecut de Ballkani și este în play-off-ul Conference! » După 3 ani de secetă, România are din nou o echipă în primăvara europeană

Cum a ratat Ciprian Deac de două ori de la punctul cu var la aceeași fază

Moment rar de rătăcire! Cum a ratat Ciprian Deac de două ori într-un minut de la punctul cu var
Execuția lui Deac e ghicită de goalkeeper-ul oaspeților, dar arbitrul dictează repetarea loviturii de pedeapsă / foto: Raed Krishan (GSP)

La prima încercare (foto sus), Deac a tras în dreapta portarului, fiind ghicit de goalkeeper. Chiar și așa, clujenii au fost salvați de arbitru, care a dictat repetarea penalty-ului, după ce mai mulți fotbaliști de-ai oaspeților intraseră în suprafața de pedeapsă.

După îndelungi proteste ale kosovarilor, s-a ajuns la repetarea penalty-ului. Ciprian Deac a tras și mai slab decât prima oară, pe centru, o execuție fără intensitate, parată ușor de portarul Frasheri. (foto jos)

Moment rar de rătăcire! Cum a ratat Ciprian Deac de două ori într-un minut de la punctul cu var
Deac ratează din nou, execuția sa fiind blocată de portar / foto: Raed Krishan

Seara mai puțin inspirată a lui Ciprian Deac a continuat și în minutele ce au urmat. Cu trei minute înainte de pauză, a încasat inutil un cartonaș galben, după un fault comis la o fază care nu anunța vreun pericol la poarta lui Scuffet.

Ca să prindă locul 2, CFR trebuie să facă cel puțin același rezultat ca Slavia, pe care o domină la meciurile directe. Echipa cehă joacă acasă cu Sivasspor, iar turcii conduc la pauză, scor 1-0

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din confruntarea CFR Cluj - KF Ballkani

+15 FOTO

VIDEO EXCLUSIV Ștefan Gadola, înainte de CFR Cluj - FC Ballkani: „O să jucăm împotriva unei echipe care mă îngrijorează”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  04 Noiembrie 2022, 07:47

Asta trebuie sa i dea de gandit lui Petrescu

adytza74
adytza74  •  04 Noiembrie 2022, 06:30

A cam trecut demult vremea buna a lui Deac.

rav410wrc
rav410wrc  •  03 Noiembrie 2022, 21:01

Cipri s-a ratacit, cand a fost mai tanar, la Gelsenkirchen ... De-atunci, ratacit a ramas :(((

Vezi toate comentariile (3)
Comentează