INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  INTER D'ESCALDES - CFR CLUJ

Dan Petrescu, stresat înaintea returului din Andorra + Mesaj pentru celelalte echipe românești: „E greu să reziști pe două fronturi”

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 10:45 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 11:15

Dan Petrescu (54 de ani), tehnicianul campioanei CFR Cluj, explică de ce e îngrijorat înaintea returului cu Inter d'Escaldes, din turul II al Conference League. În tur, ardelenii au câștigat cu 3-0, însă „Bursucul” n-are liniște. 

  • Inter d'Escaldes - CFR Cluj se joacă miercuri, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe pagina oficială de Facebook a „feroviarilor”.
  • Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, din Belarus. Campioana României ar juca primul meci (4 august) în deplasare.

Petrescu s-a plâns din nou că echipa sa e nevoită să joace din trei în trei zile, dar și că va pierde multe ore pe drum. 

Întrebat de jurnaliști dacă se gândește să-i pedepsească pe elevii săi pentru startul dezamăgitor de sezon, antrenorul lui CFR Cluj a negat vehement această variantă.

CFR Cluj își ia specialist în faze fixe » Azi face vizita medicală și ar urma să semneze
CFR CLUJ
CFR Cluj își ia specialist în faze fixe » Azi face vizita medicală și ar urma să semneze

Dan Petrescu: „E greu să reziști pe două fronturi”

„Toate meciurile sunt importante, mai ales că joci în Europa. La CFR nu suntem obișnuiți cu înfrângerile, dar mergem înainte. Suntem numai pe drumuri, din păcate nu avem timp să ne antrenăm și se vede asta.

Doamne, ferește! să-i pedepsesc pe jucători! Ei dau tot ce au, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Nu e ușor să faci mereu două echipe. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, ca atitudine

Avem 8 ore de mers în Andorra, ne întoarcem joi la 04:00 dimineața. Sâmbătă trebuie să jucăm iar. Va fi foarte greu, important este să ne calificăm. Dacă o să se califice și celelalte echipe, o să vadă ce greu e să reziști pe două fronturi. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declarat Dan Petrescu, înainte de plecarea în Andorra.

CFR Cluj, drum de 10 ore până în Andorra

Delegația celor de la CFR a plecat luni spre Barcelona, de unde va fi preluată pentru restul drumului de câteva autocare. Un drum de 10 ore, încheiat după miezul nopții, ora locală

Din lotul clujenilor nu face parte Nana Boateng, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

În tur, CFR Cluj a învins-o la scor de neprezentare pe campioana din Andorra, Inter Club d'Escaldes, scor 3-0, la capătul unui meci în care românul din tabăra oaspeților, Raul Feher, le-a făcut două mari cadouri „feroviarilor”.

Meciul din Andorra, doar pe Facebook-ul CFR

Din cauza infrastructurii micuței arene din Andorra, Estadi Comunal (1.300 de locuri), care va găzdui returul dintre Inter d'Escaldes și CFR, partida nu va fi televizată. Meciul va putea fi totuși urmărit în direct pe pagina de Facebook a clubului ardelean.

Partida va avea loc miercuri, de la ora 18:00, și va fi condusă de o brigadă norvegiană, cu Kristoffer Hagenes la centru.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj își ia specialist în faze fixe » Azi face vizita medicală și ar urma să semneze

În absența lui Nelu Varga, delegația campioanei CFR Cluj în Andorra e condusă de fostul ministru de Interne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
geambash
geambash  •  26 Iulie 2022, 15:04

Petrescu si-a atins limitele ca antrenor ... nu poti ajunge la marea performanta daca te vaicaresti tot timpul si esti fricos... Acelasi tip de antrenor ca Piturca... insa macar Victor nu se plangea dimineata, la pranz si seara.

zorrozabal
zorrozabal  •  26 Iulie 2022, 14:29

Manânca ce nu trebuie,pentru ca are la dispoziție doua echipe!Și tocmai de asta a și fost scoasa de Pyunik din UCL-pentru ca și-a menajat titularii in meciul de campionat-cu toate ca ar fi trebuit sa știe ca cel mai bun antrenament e meciul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează