INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 0-0

Sarri, plin de nervi după CFR Cluj - Lazio: „UEFA vorbește de respect, dar nu-i pasă! Cum să ne trimiți aici?!”

FOTO: Imago +20   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 00:25 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 08:52

După CFR Cluj - Lazio 0-0, din returul play-off-ului pentru optimile Conference League, Maurizio Sarri a fost extrem de nervos.

 Antrenorul celor de Lazio a vorbit despre partida de la Cluj și s-a declarat extrem de nemulțumit de starea gazonului din Gruia. 

„Poate pleca în 2-3 luni. Dacă marca, se transfera azi” » Cine e jucătorul evidențiat de Dan Petrescu după CFR Cluj - Lazio
CFR CLUJ - LAZIO
„Poate pleca în 2-3 luni. Dacă marca, se transfera azi” » Cine e jucătorul evidențiat de Dan Petrescu după CFR Cluj - Lazio

Maurizio Sarri, nervos după CFR Cluj - Lazio

„Nu s-a putut juca fotbal. A fost ceva asemăntor acestui sport. Terenul a fost impracticabil. UEFA vorbește mereu despre respect, dar trimite jucătorii pe un astfel de teren și arată că de fapt nu-i pasă.

 Îmi felicit echipa pentru evoluție, pentru dăruire. Ne-am descurcat foarte bine. Situația putea deveni dificilă din cauza terenului.

Îmi pare rău că nu am câștigat, având în vedere ocaziile avute. Știind cum joacă CFR Cluj și văzând terenul, am decis să joc cu Vecino în centrul liniei de mijloc. A fost o mutare logică, având în vedere că nu puteai dribla sub nicio formă pe acest teren”, a spus Maurizio Sarri pentru presa din Italia.

A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți. Sunt mulțumit, inclusiv de Romero, un jucator tânăr pe care ne putem baza. Trebuie însă să-l vedem în mai multe meciuri, dar sunt mulțumit de el, dat fiind nivelul la care a jucat până acum.

- Maurizio Sarri

VIDEO Mario Camora, declarații după CFR Cluj - Lazio 0-0: „Echipa a avuto atitudine foarte bună”

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”

CFR Cluj iese pe plus » Cu ce sumă rămâne echipa lui Dan Petrescu după eliminarea din Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
Giorgi
Giorgi  •  24 Februarie 2023, 20:10

Sari exagereaza

Giorgi
Giorgi  •  24 Februarie 2023, 20:08

Meci bun făcut de CFR

sibelius
sibelius  •  24 Februarie 2023, 18:00
Postat de steaua1986. pe 24 Februarie 2023, 13:17

Incredibil de prost e gigistul asta.

Ca orice răcan dependent de fasolea de la popota ai vocabularul la fel de limitat ca inteligenta. După lăsarea la vatra nu o sa ți îmbunătățească niciuna dar măcar nu o sa mai crezi ca apa e dăunătoare.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează