INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Nelu Varga a băgat mâna adânc în buzunar după calificarea în primăvara europeană: „Asta e prima”

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League // foto: GSP +6   FOTO
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 13:59 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 14:08

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat că jucătorii vor împărți 300.000 de euro pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Victorioasă cu Ballkani, 1-0, CFR Cluj a încheiat grupa G pe locul 2, cu 10 puncte, și a prins astfel play-off-ul pentru optimile Conference League, acolo unde va întâlni o echipă căzută din Europa League.

Performanța jucătorilor și a staff-ului condus de Dan Petrescu nu rămâne nerăsplătită. Președintele clubului a anunțat că va exista o primă în valoare de 300.000 de euro!

Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!
FCSB
Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!

Primă uriașă la CFR Cluj după calificarea în play-off-ul Conference League

„Obiectivul nostru a fost să ne calificăm, nu să ne luăm revanșe. A venit la pachet, asta da. În meciul cu Sivasspor am primit un gol într-un moment în care jucam bine, care ar fi putut fi anulat dacă era VAR. Apoi ne-am deschis ca să egalăm. Nu este stilul nostru și am pierdut cu 3-0.

Aseară aveam impresia că indiferent câtă posesie ar fi avut Ballkani, nu ar fi reușit să înscrie. Ne-am închis atât de bine încât am avut o siguranță. Greșeli pot să apară, dar meciul de aseară a fost meciul în care Ballkani a avut cele mai puține ocazii.

Pentru luna septembrie, salariul s-a plătit cu câteva zile mai devreme. Prima de calificare este 300.000 de euro”, a precizat Balaj la Fanatik, confirmând astfel informația dezvăluită de Gazeta Sporturilor în finalul lunii octombrie.

Balaj a fost completat de patronul Nelu Varga: „Pentru calificare, prima era de 200.000 de euro. Ulterior, le-am mai promis 100.000”.

Cei 8 posibili adversari ai lui CFR Cluj în play-off sunt: Bodo/Glimt, AEK Larnaca, Ludogorets, Braga, Sheriff Tiraspol, Qarabag, Trabzonspor și Lazio. Câștigătoarea dublei manșe va merge în optimile competiției. „Dubla” din play-off este programată pe 16 și 23 februarie 2023.

+2 FOTO

VIDEO cu declarațiile lui Mario Camora după CFR Cluj - Ballkani

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu, mesaj pentru patronul Nelu Varga după ce a dus-o pe CFR Cluj în primăvara europeană: „Sper să facă asta”

Antrenorul Slaviei și-a amintit de Stanciu, după ce a fost eliminat din Europa de CFR Cluj: „E cea mai mare problemă a noastră”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  04 Noiembrie 2022, 16:48

Foarte bine. Așa toată lumea e mulțumită și acum toți se pot concentra pe campionat. Chiar dacă se întrerupe pentru o competiție care nu privește fotbalul nostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează