INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR și-a prezentat noul echipament » Va fi inaugurat joi, în Conference League

CFR Cluj și-a prezentat noul echipament, care va fi inaugurat joi, în debutul „feroviarilor” în Conference League contra cehilor de la Jablonec (22:00).
CFR Cluj și-a prezentat noul echipament, care va fi inaugurat joi, în debutul „feroviarilor” în Conference League contra cehilor de la Jablonec (22:00).

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 20:29 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 21:01

CFR Cluj și-a prezentat noul echipament, care va fi inaugurat joi, în debutul „feroviarilor” în grupele Conference League contra cehilor de la Jablonec (22:00).

Deși campioana a prezentat tricoul ca pe o noutate, creația Nike seamănă foarte mult cu tricoul ardelenilor din anii trecuți.

Din imaginile postate de CFR pe rețelele de socializare, se observă o singură diferență: modelul din dungi de pe mânecile tricoului vișiniu, unul, de altfel, în continuare extrem de simplu.

Noul echipament principal al lui CFR Cluj:

Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieții îl vor îmbrăca și în meciurile din Liga 1. 

De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziționat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2. Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă. 

Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agățarea lui și de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii

COMUNICAT CFR CLUJ

Programul lui CFR Cluj din Conference League

CFR Cluj și-a aflat programul din grupa D a grupelor din Conference League.

Astfel, CFR va debuta în noua competiție europeană în deplasare la Jablonec, pe 16 septembrie. Apoi, clujenii vor primi vizita danezilor de la Randers, pentru ca mai apoi să înfrunte, tot acasă, cel mai dificil adversar al grupei, Alkmaar.

  • Etapa 1, 16 septembrie: Jablonec - CFR Cluj
  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

Jablonec, primul adversar pentru CFR Cluj în grupele Conference League

Echipa extrasă din a treia urnă valorică a fost Jablonec, o formație mediocră din Cehia, care în prezent se află pe locul 11. Jaroslav Zeleny, fundaș stânga venit de la Slavia Praga, e cel mai valoros jucător al cehilor, cu o cotă de piață de 900.000 de euro.

Încă nu am analizat foarte bine echipele din Conference, dar știți cum sunt eu la declarații. Am aflat de la un prieten din Danemarca, patron pe-acolo, că Randers e o echipă foarte bună. Formațiile din Cehia sunt întotdeauna puternice, iar Alkmaar are un buget de peste 100 de milioane de euro. Noi vom avea a doua șansă, după olandezi. Vrem să ajungem cât mai sus în această competiție
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, imediat după revenirea în Gruia

Implementarea VAR în România: a început pregătirea practică

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

„Cine se duce la Untold nu mai joacă!” » 3 fotbaliști de la CFR Cluj au încălcat avertismentul lui Dan Petrescu

Top secret: GSP are contractele celor mai tari antrenori din Liga 1! Cât câștigă Petrescu, Iordănescu și Reghecampf

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tororosso
tororosso  •  15 Septembrie 2021, 16:15

Ce o fi nou la acest echipament ?... nimic . Joi după meciul cu Jablonec vor purta culoarea neagră .

21lva
21lva  •  14 Septembrie 2021, 23:58

Din culoarea aia nici n-ai cum să scoți mai mult

879279308907845
Adrian Doncut  •  14 Septembrie 2021, 21:54

Sper ca noul echipament sa fie cu noroc in ECL! hai CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează