INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, speriat de locul 11 din Cehia: „Au mai multe avantaje”

Dan Petrescu, speriat de locul 11 din Cehia: „Au mai multe avantaje”
Dan Petrescu, speriat de locul 11 din Cehia: „Au mai multe avantaje”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 21:16 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 21:24

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat meciul cu Jablonec (locul 11 din Cehia) contând pentru prima rundă a grupelor Conference League.

  • Jablonec - CFR Cluj se dispută joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProX.

„Jablonec e o echipă puternică și bine organizată, cu un antrenor experimentat (n.r. - Petr Rada), care e de mult timp aici, din 2018 aici, mai rar așa continuitate. Am văzut aproape toate meciurile lor. N-am descoperit prea multe puncte slabe.

Ei au mai multe avantaje. Au câștigat în ultima etapă, noi am pierdut,. Apoi, noi avem foarte mulți accidentați, iar ei nu au absenți. Au și mulți jucători de națională. Iar campionatul din Cehia e mult peste cel din România. De asemenea, naționala lor este peste a noastră.

Dar sunt convins că jucătorii noștri vor da totul în acest meci de debut în Conference League. Ne dorim să câștigăm, dar jucăm în deplasare și nu ne-ar supăra un egal, însă nu vom intra pe teren cu gândul la o remiză”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

6 dueluriîn trei duble a avut CFR în cupele europene cu formații din Cehia, înregistrând doar două victorii, ambele cu Liberec, și 4 înfrângeri, cu Slavia Praga și cu Sparta Praga

A fost o lungă așteptare pentru mine. Mi-a fost foarte dor de meciurile europene, sper să fie un nou început. Cunoaștem echipele din Cehia, fac o impresie bună. Am studiat Jablonec. Trebuie să avem spirit și să reprezentăm bine România"
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

CFR și-a prezentat noul echipament » Va fi inaugurat joi, în Conference League

CFR Cluj și-a prezentat noul echipament, care va fi inaugurat joi, în debutul „feroviarilor” în grupele Conference League contra cehilor de la Jablonec

Deși campioana a prezentat tricoul ca pe o noutate, creația Nike seamănă foarte mult cu tricoul ardelenilor din anii trecuți.

Din imaginile postate de CFR pe rețelele de socializare, se observă o singură diferență: modelul din dungi de pe mânecile tricoului vișiniu, unul, de altfel, în continuare extrem de simplu.

Noul echipament principal al lui CFR Cluj:

Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieții îl vor îmbrăca și în meciurile din Liga 1. 

De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziționat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2. Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă. 

Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agățarea lui și de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii

COMUNICAT CFR CLUJ

Programul lui CFR Cluj din Conference League

CFR Cluj și-a aflat programul din grupa D a grupelor din Conference League.

Astfel, CFR va debuta în noua competiție europeană în deplasare la Jablonec, pe 16 septembrie. Apoi, clujenii vor primi vizita danezilor de la Randers, pentru ca mai apoi să înfrunte, tot acasă, cel mai dificil adversar al grupei, Alkmaar.

  • Etapa 1, 16 septembrie: Jablonec - CFR Cluj
  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

Jablonec, primul adversar pentru CFR Cluj în grupele Conference League

Echipa extrasă din a treia urnă valorică a fost Jablonec, o formație mediocră din Cehia, care în prezent se află pe locul 11. Jaroslav Zeleny, fundaș stânga venit de la Slavia Praga, e cel mai valoros jucător al cehilor, cu o cotă de piață de 900.000 de euro.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

„Cine se duce la Untold nu mai joacă!” » 3 fotbaliști de la CFR Cluj au încălcat avertismentul lui Dan Petrescu

Top secret: GSP are contractele celor mai tari antrenori din Liga 1! Cât câștigă Petrescu, Iordănescu și Reghecampf

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  16 Septembrie 2021, 05:32

Se numește deplomatie,dar na bine că fcsb a bătut locul 17 din Kazahstan :)))

cfrinho
cfrinho  •  16 Septembrie 2021, 02:23

Sheriff bate tot in Ch. League si noi ne speriem de locul 11 din Cehia. :))))

tegean
tegean  •  16 Septembrie 2021, 01:53

Toate cele 3 echipe cu care a jucat CFR în grupa EL au ajuns în anul următor în grupele Ligii Campionilor (deși francezii erau , la acea dată, în partea a doua a clasamentului din Hexagon). Dan Petrescu le-a lăudat, le-a evidențiat calitățile dar ,,s-a speriat”? Nu, pt că le-a învins (4 victorii) și s-a calificat în primăvară. La toți ne place când străinii ne laudă (justificat ori nu) iar dacă ,,uită” să o facă tragem de ei în fel și chip până își aduc aminte să ne tămâieze. Dacă un antrenor român are cuvinte de apreciere pt. niște străini atunci e speriat, se subînțelege...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close