INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LACI - CRAIOVA

Cine i-a bătut pe olteni? Laci, doar trei victorii în istoria participărilor în cupele europene! Nu a marcat niciodată mai mult de un gol

FOTO: Facebook @UCVOficial +13   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 22:01 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 22:44

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de albanezii de la Laci, scor 0-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev. 

CSU Craiova, eșec în turul 1 preliminar al Conference League

Din acel moment, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene. Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până astăzi, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League 
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League

Încă o umilință europeană pentru CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova nu a ajuns niciodată în grupele cupelor europene. Dacă la primele tentative drumul a fost oprit de cluburi importante, precum AC Milan, Leipzig sau AEK Atena, anul trecut oltenii au suferit o umilință. 

Pe fondul pandemiei de coronavirus, UEFA a schimbat sistemul competițional, iar tururile preliminare s-au jucat într-o singură manșă. Craiova a fost învinsă de Lokomotiva Tbilisi, din Georgia, scor 1-2. 

VIDEO Craiova, obligată să își revină rapid: vine derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre CSU Craiova: 

Taraba Liga 1 » 88 de jucători s-au evaporat. Ce s-a întâmplat la FCSB, Dinamo sau CSU Craiova

Posibila adversară a celor de la CSU Craiova, transfer de 20 de milioane de euro la Arsenal » Cum vede Sorin Cârțu duelul

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
radu_mihai
radu_mihai  •  23 Iulie 2021, 17:57

Au mai multe ca ei :))

paolo12
paolo12  •  23 Iulie 2021, 07:20
Postat de catalin_cj pe 22 Iulie 2021, 23:02

Pana la urma, la cum arata campionatul nostru, ar trebui sa sustinem neconditionat toate echipele românești. Decat sa ne tot atacam mai bine am schimba pareri deapre echipele noastre. In 2 ani, in halul asta, ne va pune uefa sa jucam un tur preliminar intre noi si abia apoi sa intram in primul tur preliminar. Toate echipele romanesti sunt într-o situație jenanta.

99% dintre postaci, de orice afiliație ar fi, intra aici doar ca sa se înjure cu dușmanii. N-ai cu cine...

george.br
george.br  •  23 Iulie 2021, 00:14
Postat de dora pe 22 Iulie 2021, 22:25

Jocul e slab rau de f multa vreme...doar ca sefii olteni se fac ca nu vad nimic...Cicăldău nu mai joacă mai nimic de mult timp...este clar ca grecoteiul este depășit de situație !

Pe "sefii olteni" nu-i prea intereseaza. Ei au alte prioritati... Buzunarele! Rotaru deja isi pregateste valizele...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close