INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  OM-BASEL

VIDEO Ciocnire violentă între ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel » Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene!

Foto: Captura TV
Foto: Captura TV

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 22:21 / Actualizat joi, 10 martie 2022 23:01

Ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel au avut o ciocnire violentă în jurul Stade Velodrome, înaintea duelului din optimile de finală ale UEFA Conference League.

În ciuda unei mobilizări serioase a forțelor de ordine, între suporterii celor două echipe a izbucnit o altercație violentă, care s-a lăsat cu urmări serioase. Potrivit RMC, poliția a confirmat că s-au efectuat arestări, fără a se preciza însă numărul acestora. Mai mult, doi polițiști au fost răniți.

Neymar a publicat mesajele de la Donnarumma, după ce s-a spus că s-au contrat în vestiar
REAL MADRID - PSG 3-1
Neymar a publicat mesajele de la Donnarumma, după ce s-a spus că s-au contrat în vestiar

Ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel, altercație violentă înaintea duelului de pe Velodrome

În jur de 700 de suporteri elvețieni au ajuns la stadion în jurul orei 19. A urmat o ciocnire violentă cu fanii echipei locale. Au fost aruncate și mai multe fumigene și petarde. A fost necesară o intervenție în forță a poliției. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină cu gaze lacrimogene, pentru a putea calma situația.

Ultrașii lui OM nu sunt la prima abatere de felul acesta în actuala ediție a cupelor europene. Clubul a fost deja sancționat după incidentele de pe 30 septembrie, când meciul cu Galatasaray din Europa League a fost întrerupt preț de câteva minute din cauza petardelor și fumigenelor aruncate de fanii săi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sadio Mane, gata de o nouă provocare? » Un internațional senegalez l-a dat de gol: „Este îndrăgostit de clubul ăsta! Se uită la toate meciurile”

Faza la care Messi a urlat la un star de la PSG în timpul meciului cu Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
130661668133038
George Sirbu  •  11 Martie 2022, 07:57

Dece nu merg în Ucraina la Kiev sa ajute sa se sature de luptele de strada?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează