INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB

FCSB are gata echipa pentru returul cu Nordsjaelland! Compagno și Cordea pierd tricoul de titulari + Care e situația lui Șut, după ce a lipsit în tur

E gata echipa pentru retur! Compagno și Cordea pierd tricoul de titulari + Care e situația lui Șut, după ce a lipsit în tur
E gata echipa pentru retur! Compagno și Cordea pierd tricoul de titulari + Care e situația lui Șut, după ce a lipsit în tur

Articol de , , - Publicat luni, 14 august 2023 16:17 / Actualizat luni, 14 august 2023 16:19

FCSB va disputa, joi seară, a doua partidă din „dubla" cu Nordsjaelland, din turul 3 în Conference League. După 0-0 în tur, în Ghencea, calificarea rămâne deschisă și se va decide în confruntarea de la Farum.

Față de modul în care a arătat, ca prim "11", la jocul tur, de joia trecută, FCSB va face modificări importante. Schimbările de abordare vor fi în linia ofensivă. În primul rând, a fost refăcut Alexandru Băluță, care a lipsit din cauza unei accidentări la meciul de săptămâna trecută. 

Becali, schimbare radicală în cazul lui Ngezana. S-a încălcat „regula” de la FCSB
FCSB
Becali, schimbare radicală în cazul lui Ngezana. S-a încălcat „regula” de la FCSB

FCSB face modificări importante în returul cu Nordsjaelland

De duminică, el se antrenează normal sub comanda lui Pintilii și va începe ca titular în rol de 9 fals. 

Alegerea lui în formula de start e determinată mai ales de faptul că e un jucător care se pliază perfect pe strategia de joc pe care roș-albaștrii o pregătesc și la retur. De a încerca să recupereze balonul din posesia formidabilă a danezilor, iar pentru acest lucru e nevoie de jucători care pot să fie agresivi și să aibă o capacitate mare de efort în a realiza așa ceva. Băluță îi va lua locul lui Compagno, italianul urmând să rămână pe bancă.

A doua schimbare pe care FCSB o va face e în partea dreaptă. Cordea nu va mai prinde postul de titular, iar poziția va fi acoperită aproape sigur de Octavian Popescu. Acesta din urmă a intrat bine în meciul tur, el a fost cel care a determinat eliminarea lui Nagalo și a mai avut și alte curse care au pus în dificultate defensiva lui Nordsjaelland.

Pentru staff-ul roș-albaștrilor, există însă și o mare problemă în pregătirea întâlnirii de joi. Adrian Șut s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei și a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. El a acuzat probleme la nervul sciatic, iar recuperarea din zilele trecute nu a decurs bine și sunt șanse extrem de mici pentru a putea fi recuperat. Cum Ovidiu Popescu a avut o prestație excelentă în postura de închizător, tot el va evolua în acea poziție și la jocul din Danemarca.

Cum va arăta FCSB joi, în returul cu Nordsjaelland

Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Ov. Popescu, Olaru - Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Și David Miculescu e apt

Nu doar Alex Băluță a revenit la antrenamente și va fi luat în calcule pentru meciul de joi, ci și un alt fotbalist care a absentat în ultima vreme din cauza unor probleme medicale. Miculescu s-a accidentat în returul cu CSKA 1948 Sofia, disputat pe 3 august, pe stadionul "Arcul de Triumf". 

Din cauza suprafeței de joc a acuzat o accidentare musculară și de atunci nu a mai putut fi folosit. Acum a fost recuperat de staff-ul medical, a revenit la antrenamente și va fi în lotul pe care vicecampioana îl va deplasa în Danemarca.

7meciuri a disputat FCSB în acest sezon: 6 victorii și remiza cu Nordsjaelland

Conference League - Preliminarii / Match Preview Nordsjælland - FCSB

Pleacă de la FCSB după returul cu Nordsjaelland. GSP a aflat prețul stabilit de Becali
FCSB
Pleacă de la FCSB după returul cu Nordsjaelland. GSP a aflat prețul stabilit de Becali
Becali, schimbare radicală în cazul lui Ngezana. S-a încălcat „regula” de la FCSB
FCSB
Becali, schimbare radicală în cazul lui Ngezana. S-a încălcat „regula” de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ggbkli
ggbkli  •  14 August 2023, 21:33
Postat de zica pe 14 August 2023, 16:59

Antrenorul secolului cum ai gândit sa ii dai drumul lui Edjouma care în meciul asta trebuia sa fie titular,talie ,tehnica și joci cu pădurarul de Popescu ,Gigi distrugi echipa ,ne omori cu slagarul banii,banii lasa-ne tata ca pe mana ta de cioban farsirot pierdem de cinci ani titlu..

Nu trebuia niciodata sa il lase pe Edjouma sa plece inainte de returul de joi...Dar daca nu il duce bibilica n-ai ce sa faci. Isi da singur cu tesla in cot si dupa aia face scandal ca pierde calificarea si ca el nu mai vrea sa investeasca banii familiei in echipa.

vichart
vichart  •  14 August 2023, 17:16
Postat de 1945sv0509 pe 14 August 2023, 17:04

Aplicatia celor trei clovni pentru 10sb nu trebuie nici probata, nici dovedita, este evidenta.

corect zeceu aka clona csu(fix zece ani de existenta si au luat 10 goluri in 3 meciuri de la Steaua) fara rotaru se desfiinteaza.

odoacru
odoacru  •  14 August 2023, 17:14

Un sac incapator au luat?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează