INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - VLLAZNIA

FOTO Așa e la Craiova! Universitatea o învinge la scor de neprezentare pe Vllaznia și e în turul III din Conference League! Cu cine joacă mai departe

CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova +12   FOTO
CSU Craiova - KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2022 22:25 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 22:27

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Vlazznia, 3-0, spulberând orice emoție după egalul din tur (1-1). Oltenii avansează în turul III din Conference League, acolo unde îi așteaptă Zorya Luhansk.

  • Oltenii vor da ochii în turul III din Conference League cu ucrainenii de la Zorya Luhansk. Meciul tur, de pe 4 august, se va disputa în Polonia din cauza răboiului din Ucraina. Zorya n-a mai jucat un meci oficial din 12 decembrie 2021. Returul va avea loc pe 11 august. 

Așa e la Craiova! Cronică de Aurelian Botezatu

Golul lui Mateiu, o execuție spectaculoasă, i-a descătușat pe olteni, care s-au distrat cu albanezii în repriza secundă. Rapidul poate să vină, în Conference urmează duelul cu Zorya, în Polonia!

A fost un început de săptămână agitat la Craiova, după 3 remize consecutive în startul sezonului și acea repriză execrabilă de la Mediaș, cu U Cluj. Lui Vână și lui Nistor li s-a arătat ușa, iar reacțiile tăioase ale conducătorilor Universității s-au dorit un mesaj clar către jucători și staff înaintea returului cu Vllaznia (1-1 în tur): „O eliminare ar fi de neacceptat!”. Urecheala a avut efect în teren, atitudinea a fost alta.

Problema, ca și în tur, a rămas finalizarea. În condițiile în care albanezii s-au strâns ca un arici în propria jumătate, căutând să fragmenteze jocul, oltenii și-au încercat șansa mai mult cu șuturi de la distanță. Însă Koljic, în două rânduri, n-a făcut decât să-l remarce pe portarul Zogovic. 

La fel, Gustavo și Ivan, când alb-albaștrii au ajuns și-n careu. Modeste, în schimb, reluările lui Papp, la un corner, sau Baiaram, dintr-o poziție promițătoare. După o jumătate de oră destul de intensă, și pe măsură ce albanezii au început să „citească” mai bine traseele alor noștri, jocul Universității a început să sufere. Mai ales pe partea lui Ivan, ținut tot mai bine în frâu de Gurishta. Și după reluare, tabloul a rămas cam același. 

FCSB - Saburtalo 4-2!  Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională
FCSB - SABURTALO 4-2
FCSB - Saburtalo 4-2! Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională

Universitatea o învinge la scor de neprezentare pe Vllaznia și e în turul III din Conference League!

Părea că Universitatea are nevoie de-o scânteie, de-o execuție de excepție, și aceasta a venit. A găsit-o Mateiu, care a catapultat balonul sub transversală, de la vreo 25 de metri, pentru 1-0

Odată spartă gheața, Universitatea s-a dezlănțuit. Zogovic a făcut minuni la un „cap” al lui Silva, însă la al doilea n-a mai avut replică: 2-0. În patru minute, oltenii au rezolvat calificarea și, treptat, meciul transformat într-un duel între jucătorii lui Laszlo Balint și portarul Zogovic. 

Iar dacă Mihai Căpățână și Roguljici l-au iertat, Găman a făcut 3-0. Iar acum, Craiova se poate pregăti în liniște de Rapid și de Zorya Luhansk, următoarea adversară din Conference League.

LIVE CSU Craiova - Vllaznia 3-0

  • FINAL de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-0 și avansează în turul III din Conference League!
  • min.80: GOOOOL Craiova! Oltenii mai înscriu o dată, iar calificarea e tranșată. A înscris și Valerică Găman, tot cu capul, după o centrare excelentă a lui Screciu. 
  • min.74: E rândul lui Căpățână să irosească o șansă de gol, șutul său din unghi e respins de Zogovic, cel mai bun om al albanezilor în această seară. 
  • min.62: GOOOOOL Craiova! Vllaznia nu mai scapă și acum, într-o fază trasă la indigo cu cea din urmă cu un minut. Gustavo execută perfect un corner, iar același Raul Silva îl învinge pe portarul oaspeților cu o lovitură de cap. 
  • min.61: Încă o ocazie irosită de Craiova. Raul Silva se înalță peste apărarea albanezilor la o fază fixă, lovitura sa de cap fiind respinsă în corner de Zogovic.
  • min.58: GOOOOOL Universitatea Craiova. Și ce „bijuterie” reușește Mateiu. Mijlocașul expediază un șut de excepție de la peste 25 de metri, mingea se oprește în vinclul porții lui Zogovic.
  • min.46: A început repriza secundă. O schimbare a efectuat Laszlo Balint la pauză: Valerică Găman a intrat pe teren în locul lui Paul Papp.
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - Vllaznia, în turul II din Conference League, sursa foto: facebook @UCVOficial
+8 FOTO
  • min.45: Pauză pe „Ion Oblemenco”. CSU Craiova și Vllaznia sunt la egalitate, 0-0. 
  • min.39: Oltenii domină în continuare meciul, dar nu mai reușesc să-și creeze oportunități de gol. Dincolo, trupa oaspete se mulțumește să se apere cu ambele linii. 
  • min.28: Încă o ocazie la poarta celor de la Vllaznia. Mai întâi, Koljic îl întinde pe goalkeeper-ul oaspeților, apoi Zogovic reușește și cea de-a doua intervenție, la șutul în viteză expediat de Gustavo. 
  • min.20: Paul Papp lansează balonul în adâncime, mingea ajunge la Andrei Ivan, dar reluarea atacantului nu are intensitate și e reținută de Zogovic.  
  • min.18: Angajat de Koljic, Baiaram finalizează lamentabil din interiorul careului, dintr-o poziție excelentă. 
  • min.10: Presing sufocant al alb-albaștrilor, care s-au instalat în jumătatea adversă. E rândul lui Gustavo să irosească o oportunitate de gol: șutul brazilianului de la 18 metri e respins în corner de Zogovic. 
  • min.9: Craiova beneficiază de o lovitură liberă de la 25 de metri. Același Elvir Koljic alege să execute, mingea se duce mult peste poartă. 
  • min.4: Emoții pentru Laszlo Balint. Paul Papp se resimte în urma unui duel, dar se ridică în cele din urmă și continuă partida. 
  • min.1: Oltenii își arată intențiile ofensive încă din startul meciului. Elvir Koljic șutează de la 20 de metri, însă goalkeeper-ul albanezilor se întinde și respinge în corner.
  • min.1: Start de meci pe „Ion Oblemenco”. Albanezii beneficiază de lovitura de start.
  • Cele două echipe au ieșit pe teren, iar partida va începe în scurt timp.

CSU Craiova - Vllanzia, echipele de start:

Echipa de start CSU Craiova: Lazar - Căpățână, Papp, Raul Silva, Bancu - Crețu, Mateiu - Gustavo, Baiaram, Ivan - Koljic
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Screciu, Vlădoiu, Markovic, Roguljic, Găman, Martic, Sala
Antrenor: Laszlo Balint

Vllaznia: Zagovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Nunes Da Silva Amarante, Coba
Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Heric, Kruja, Smajli, Aralica, Vulaj, Shehi, Alivoda
Antrenor: Mirel Josa

VIDEO Conferinţa de presă a lui Lsszlo Balint înainte de  CSU Craiova - Vllaznia

Citește și: 

Balint dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Nistor: „O decizie benefică pentru grup!”
CSU Craiova
Balint dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Nistor: „O decizie benefică pentru grup!”
Antrenorul lui Saburtalo, fără frică înainte de returul cu FCSB: „Suntem pregătiți de luptă” + cum comentează venirea lui Dică
FCSB - SABURTALO
Antrenorul lui Saburtalo, fără frică înainte de returul cu FCSB: „Suntem pregătiți de luptă” + cum comentează venirea lui Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (122)
prazberg
prazberg  •  29 Iulie 2022, 18:17

Imi e greatza de voi deja bah. Si la 0-0 erau destui pe site care te injurau. In schimb, dupa ce a marcat Mateiu tu ai disparut vreo 45 de minute, *** gretzos. Ce faci bah in Franta, ***? Aveti prea mult timp liber si-l pierdeti pe gsp. Iesiti bah la o bere, duceti-va la sala burtosilor, faceti ceva cu vietile voastre... oameni in toata firea n-au altceva mai bun de facut decat sa dea refresh si sa astepte sa apara vreun articol nou pe pagina noastra sa intrati sa trollati, e trist baaaah ***! Nu se asteapta nimeni la mai mult ***, dar pentru binele vostru gasiti vreun hobby, gsp nu e raspunsul, tristilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  29 Iulie 2022, 14:42
Postat de george.br pe 29 Iulie 2022, 10:42

In ritmul asta treci rapid la verianta "fanu3"...

Ce face băieții, isi revine dupa avc-ul de aseara :)))

george.br
george.br  •  29 Iulie 2022, 10:42
Postat de fanu2 pe 29 Iulie 2022, 10:19

Pana atunci, suntem Stiinta si voi Pelendava, asa ca *** si nu mai face ***!

In ritmul asta treci rapid la verianta "fanu3"...

Vezi toate comentariile (122)
Comentează
Close