INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  REACTIE

Marius Șumudică nu o menajează pe FCSB: „Jocul mi-a lăsat un gust amar. Nu a arătat cum trebuie”

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 19:43 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 20:18

Marius Șumudică a comentat prestația pe care FCSB a avut-o în primul meci din preliminariile Conference League, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia.

Pariul lui Mihai Stoica a fost prezentat în Liga 2: „Sunt convins că ne vom îndeplini obiectivele!”
MERCATO
Pariul lui Mihai Stoica a fost prezentat în Liga 2: „Sunt convins că ne vom îndeplini obiectivele!”

Marius Șumudică e categoric după CSKA 1948 Sofia - FCSB: „A făcut un joc slab. Nu a arătat cum trebuie să arate”

„Jocul mi-a lăsat un gust amar. CSKA e o echipă modestă. Nu prinde play-off-ul la noi. În plus, eu nu am văzut niciodată o gafă ca cea de la gol. Portarul i-a pus-o direct lui Coman. 

Nu ai cum să pierzi calificarea. E o echipă foarte, foarte modestă. Dar FCSB a intrat în jocul bulgarilor. Nu știu ce s-a întâmplat. FCSB a avut alt ritm față de campionat. A făcut un joc slab. Nu a arătat cum trebuie să arate. 

În plus, eu cred că Băluță nu e niciodată inter. FCSB a jucat mai bine cu Băluță ca 9 fals. Când joci cu minge în adâncime, Băluță se pretează acestui joc. Și nici Cordea nu îmi place. Mi se pare ieșit din formă”, a declarat Marius Șumudică în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

E o consecință a reprizei a doua din meciul cu Dinamo, când FCSB a evoluat șters, palid. După un așa meci, nu poți să-ți dai două palme înainte de meci și să joci altceva. Cred că FCSB e încă în căutări, caută cu cine să joace vârf
- Marius Lăcătuș

VIDEO / Florinel Coman: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur, mai ales că jucăm fără fani”

Citește și: 

Mihai Stoica a dezvăluit schimbarea majoră de la FCSB: „Nu stăteam noi să îi păzim la antrenamente. Acum mi-a zis asta un insider”

FCSB, aproape de a fi scoasă în decor de UEFA! Ce umilință fără precedent e în pericol să suporte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
Catisr
Catisr  •  27 Iulie 2023, 21:02

Cu ce e mai breaz un șumudică, un balint sau un lăcătuș decăt un reghenkampf sau un charalambous. Fiecare din ei stau la cheremul unor fanfaroni și filfizoni prin studio sau pe teren ? Ar trebui mai multă condescendență din partea tuturor !

Catisr
Catisr  •  27 Iulie 2023, 20:55

Cu ce e mai breaz un șumudică, un balint sau un lăcătuș decăt un reghenkampf sau un charalambous. Fiecare din ei stau la cheremul unor fanfaroni și filfizoni prin studio sau pe teren ? Ar rebui mai multă condescendență din partea turturor !

Catisr
Catisr  •  27 Iulie 2023, 20:47

Fără angajamente, fără rezultate și cu o carieră insignifiantă ca antrenori acești pseudospecialiști stau la cheremul unor modești moderatori în speranța că mai prind și ei câțiva firfirei. Jenant !!! De preferat ar fi un baci de Berceni sau un filfizon de oltean decât un naum sau un morar !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează