INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CKSA SOFIA

Precauție la CSKA înainte de „dubla” din Conference: „Avem cel mai dificil adversar posibil! Trebuie să ne prezentăm altfel”

Un preot a venit în cantonamentul celor de la CSKA Sofia // foto: Facebook
Un preot a venit în cantonamentul celor de la CSKA Sofia // foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 15:05 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 15:27

Sasa Ilic (45 de ani), antrenorul vicecampioanei Bulgariei, CSKA Sofia, se așteaptă la o „dublă” extrem de complicată cu Sepsi OSK, echipa pe care o va înfrunta în turul 2 preliminar din Conference League.

Pe 27 iulie, respectiv 3 august, CSKA Sofia și Sepsi OSK se vor înfrunta în turul 2 preliminar din Conference League, șansă pe care covăsnenii au primit-o după ce au câștigat Cupa României în sezonul precedent.

Sasa Ilic, antrenorul sârb al celor de la CSKA, anticipează o „dublă” complicată, mai ales că echipa din capitala Bulgariei nu a început sezonul ideal. CSKA este neînvinsă, dar a înscris un singur gol în primele două meciuri ale sezonului, 0-0 cu Hebar și 1-0 cu Krumovgrad.

„Slabă, fraților!” » Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + ce-i prevestește lui Dinamo: „Altfel, nu rămâne în prima ligă”
GSP LIVE
„Slabă, fraților!” » Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + ce-i prevestește lui Dinamo: „Altfel, nu rămâne în prima ligă”

Antrenorul lui CSKA Sofia, precaut înainte de „dubla” cu Sepsi: „Cel mai dificil adversar posibil”

„Nu este ideal că am înscris o singură dată în aceste două partide deși am avut mai multe ocazii. În următoarele partide, în special în dubla manșă cu Sepsi, va fi foarte greu, iar micile detalii vor face diferența.

Sunt sigur că nu vom avea la fel de multe ocazii ca în partidele de campionat, deci trebuie să marcăm dacă vrem să ne calificăm.

Am picat cu cel mai dificil adversar posibil, Sepsi, asta e clar pentru toată lumea. Cel mai important lucru este să ne calificăm mai departe, vom da tot ce avem mai bun în cele două partide pentru a reuși asta”, a precizat Ilic, conform Sportal.bg

Pentru a avea noroc în noul sezon, cei de la CSKA au chemat preotul în cantonament, în speranța că se vor bucura de binecuvântarea divină și vor avea succes în această stagiune. 

Culmea, Sepsi OSK a înregistrat fix aceleași rezultate în primele două etape ale noului campionat: 0-0 în prima etapă, cu Rapid, apoi 1-0 cu FCU Craiova.

Manșa tur, pe 27 iulie, se va disputa la Sofia. Returul o săptămână mai târziu, la Sf. Gheorghe. Până la această oră, drepturile de televizare pentru manșa tur nu au fost cumpărate în România. Returul se va vedea pe DigiSport și PrimaSport. 

Mai multe știri de actualitate:

Televiziunile au cumpărat 4 meciuri ale echipelor românești din Europa! Unde se văd CFR Cluj, Farul și Sepsi

Saudiții, gata să facă o ofertă ASTRONOMICĂ pentru Kylian Mbappe!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează