INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - KF LACI

De aici pleacă Reghecampf! 5 probleme + 4 aspecte pozitive înainte de duelul cu Laci

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 18:45 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 21:57

CSU Craiova se află înaintea unui retur complicat cu Laci. Noul antrenor al Universității, Laurențiu Reghecampf, are 5 motive pentru care să-și facă griji, dar Gazeta a găsit și patru aspecte ”pro”.

Marți, la prezentarea sa oficială în Bănie, Laurențiu Reghecampf a lăsat senzația unui om obosit și foarte stresat. Preocupat aproape exclusiv de returul cu Laci și prea puțin dispus să satisfacă alte curiozități ale jurnaliștilor prezenți în sala de conferințe a stadionului "Ion Oblemenco". 

A admis că "ar fi o mare rușine să ratăm calificarea, nu un dezastru, dar, clar, o bilă neagră". Și a insistat că are numai două zile la dispoziție și că, după două eșecuri consecutive, 0-1 în prima manșă și 1-4 cu FCSB, nu poate mai mult decât să lucreze "la mentalul jucătorilor. O să facem tot ce putem ca să câștigăm". 

"Tot ce putem", în condițiile date. Care, incluzând și rezultatul primei manșe, 0-1, nu sunt prea încurajatoare: 

1. Moralul jucătorilor este la cote scăzute, cum a recunoscut și secundul Dragoș Bon, duminică seara, la finalul meciului cu FCSB (1-4). 

2. Trei titulari din prima manșă au probleme de sănătate. Ivan și Conte, rupturi musculare, vor lipsi o lună. Cel puțin. Iar Baiaram e incert, cu dureri la gleznă, după o entorsă suferită cu FC Argeș. 

3. Cicâldău, titular și el în meciul din Albania, a fost transferat între timp la Galatasaray. Reghe a și punctat la prezentarea sa: "S-a vândut un jucător important, conducerea încearcă să acopere golul". Însă cu Laci, el va trebui să se descurce cu ce are la dispoziție

4. Echipa vine după 5 goluri încasate, absolut toate din acțiune! Unul cu Laci, patru de la FCSB. E lider la acest capitol în Liga 1, într-o ierarhie alcătuită de InStat. 

5. În ierarhiile indexului InStat pe posturi, Universitatea lipsește de pe primul loc pe 10 poziții. 

Gazeta a găsit și câteva aspecte pozitive: 

1. Dintre clasamentele menționate, Craiova îl domină pe al fundașilor-dreapta, cu Antoine Conte și Ștefan Vlădoiu lideri (index 258). Vlădoiu e disponibil pentru duelul cu Laci.

2. Individual, Nistor e primul la "pase": 124 reușite, din 145 (86%) 

3. Iar echipa e prima din Liga 1 la posesie (58%), la pase reușite (86%) și la dueluri câștigate (59%).

4. Și încă ceva. De la Dinamo, scoasă din Cupa Cupelor de 17 Nëntori Tirana, în 1986 (0-1, 1-2), nicio echipă românească n-a mai fost eliminată din cupele europene de una albaneză. De atunci au mai avut loc 6 dueluri, toate tranșate în favoarea lor de cluburile noastre.

83,6 la sutăe procentajul de reușită al formațiilor românești în disputele cu cele albaneze, conform site-ului "uefascupstatistics"

10victorii, un egal și 4 eșecuri au înregistrat echipele noastre contra celor albaneze în Europa. Golaveraj: 25-10

1990/'91este sezonul în care singura echipă de atunci a Craiovei, Universitatea, a jucat împotriva uneia din Albania, în Cupa UEFA: de două ori 1-0 cu Partizani Tirana

Unde se văd la TV meciurile lui FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova și Sepsi din cupele europene » Programul complet

LIVE DE LA 20:30 CFR Cluj - Lincoln Red Imps » Campioana României, la un meci de grupele cupelor europene! Echipe de start + cote

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
stargate
stargate  •  29 Iulie 2021, 00:41

e stresat de problemele cu Prodanca nu face multi purici la clonati

maldini_1986
maldini_1986  •  28 Iulie 2021, 21:30

Cartule, cam "acelasi club" e CSU Craiova si FC Universitatea ca vad ca aveti acelasi stadion, sigla, culori doar ca voi ati inceput din liga 3. CSA Steaua Bucuresti nu are nici cea mai mica legatura cu Fc FCSB, echipa cu sediul IN ALT ORAS, CU ALTE CULORI, cu un alt palmares, alta sigla, alta marca, alt nume, alt stadion (de fapt nu detine unul), cu CIS din 2003 si infiintata in acelasi an. Dar tu oricum esti ramolit si-n urma rau.

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iulie 2021, 21:10

CSU -Satelitul fcsbeului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează