INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB – NORDSJAELLAND

Cum a apărut Teodora Stoica, fiica lui MM, în tribune la FCSB – Nordsjaelland

Teodora Stoica, fiica lui MM, în tribune la FCSB – Nordsjaelland
Teodora Stoica, fiica lui MM, în tribune la FCSB – Nordsjaelland

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 14:05 / Actualizat vineri, 11 august 2023 14:05

Aseară, pe arena din Ghencea, s-a disputat meciul FCSB – Nordsjaelland, care s-a încheiat 0-0. Stadionul a fost plin de spectatori, printre aceștia s-a remarcat însă Teodora Stoica, fiica în vârstă de 28 de ani a lui MM Stoica.

Tânăra a apărut la tribuna VIP îmbrăcată într-un costum de vară alb, cu fustă, din in. Pentru a-și arăta susținerea pentru echipa FCSB, Teodora Stoica a purtat și un tricou negru, cu stema echipei sale preferate.

Fiica lui MM Stoica a și zâmbit către aparatul de fotografiat, probabil chiar tatăl ei e cel care i-a realizat poza pe stadionul din Ghencea.

FOTO: Captură Instagram @Teodora Stoica
FOTO: Captură Instagram @Teodora Stoica
FOTO: Captură Instagram @Teodora Stoica
+13 FOTO

Cu ce se ocupă Teodora Stoica

Teodora Stoica a făcut Facultatea de Drept şi este nelipsită de la birourile clubului din Berceni. Invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, fiica lui MM Stoica a recunoscut că lucrează pentru Gigi Becali.

Ea se ocupă de partea de social media, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele social media. „Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă.”

Întrebată dacă Gigi Becali sau tatăl ei îi sunt șefi direcți, ea a răspuns: „Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram”. 

Teodora Stoica este pasionată de sport și a crescut pe stadion alături de tatăl ei. Ea merge destul de des la meciurile FCSB. „Îmi place fotbalul, dar... îmi place Steaua. Îmi place foarte mult să fiu pe stadion și aș merge în toate deplasările.”

Fiica lui MM Stoica are o relație foarte bună cu Gigi Becali, despre care spune că a ajutat- o în multe momente grele din viața ei. Când a avut probleme grave de sănătate, Teodora mergea și lua produse de la stâna acestuia. 

„Relația mea cu Gigi este foarte bună. M-a ajutat mult în momentele dificile. Când mai mănânc lactate, eu mănânc doar de oaie și mănânc doar de la el. La el sunt cele mai bune. El știe exact. Când am avut problema și mă mai duceam la el să iau brânză, el mi-a zis «Da, cancerul se hrănește cu... lactate». Faci ce vrei cu viața ta, dar vaca e de evitat, pentru că are cazeină. Evit prăjeala, zahărul”, a povestit fata lui MM Stoica.

Teodora Stoica s-a vindecat de o boală cruntă

Teodora Stoica a trecut prin clipe terifiante în urmă cu trei ani și jumătate, la doar 25 de ani, când a fost diagnosticată cu o boală gravă: o tumoră malignă cu metastaze la plămâni și la coloană. „Mi-a fost foarte teamă să vorbesc despre asta pentru că nu am vrut să dau putere unei boli. Așa că am preferat să nu vorbesc, să evit.

Acum 3 ani și jumătate am avut un diagnostic mai greu de digerat. Făceam masaj cu maseurul de la Steaua, Cocolino, și mi-a spus: «Ai un nodul la gât, știai?». M-am uitat în oglindă și era vizibil, era mare. Am fost la puncție și mi-a luat lichid. Timp de două săptămâni am așteptat. Eu nu eram pozitivă cum sunt acum. Eram ipohondră și mă gândeam la ce este mai rău. În acele două săptămâni n-am fost om. Am primit mail-ul și am sărbătorit pentru că nodulul era benign.

Am zis că am rezolvat și problema asta, dar el tot creștea... Mi-a spus doctorul că trebuie scos dacă vreau să fac un copil, pentru că altfel n-o să mai pot să respir în timpul sarcinii. Trebuia să fac o tiroidectomie, dar parțială.

M-am operat și nu prea puteam să procesez nimic. Am stat la terapie intensivă o noapte, pentru că așa e procedura. A doua zi, în salon, doctorul vorbea, vorbea, dar eu nu înțelegeam nimic, eram în stare de șoc. Mi-a spus că nu era așa simplu cum au crezut și că a fost nevoit să-mi facă tiroidectomie totală, pentru că și-au dat seama că nodulul era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la un os”, a mărturisit Teodora Stoica pe Youtube.

„Ghencea din nou pe harta europeană” » 5 lucruri care nu s-au văzut la TV, de la partida FCSB - Nordsjaelland: Revanșa organizatorilor, show spectaculos de lumini + Ironii pentru CSA Steaua

„Veți mai juca în Ghencea”? Răspunsul lui Gigi Becali după cele două meciuri jucate de FCSB pe stadionul Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
contrabas3
contrabas3  •  12 August 2023, 10:50

Hi Teodora! What’s up, girl?!

Mondo
Mondo  •  11 August 2023, 17:21

"Articol de Cristina Pîrvu" Theodora fata lui MM - felicitari Cristina asta este cea mai tare stire sportiva a zilei. Vezi ca si ***, Prodanca, are o fata Sarah. Am citit acum vreo doua zile ca si-a dat tricoul jos in Congo si au cazut aia pe spate ca nu se asteptau sa vada un cal. Mai bine ai investiga ce cauta SArah Dumitrescu la nationala, cind ea nu prea a mai jucat baschet in ultimii ani, nici macar nu are echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  11 August 2023, 16:22

Frumoas-o, k faki, te scot la o cola?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close