INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AZ - CFR CLUJ 2-0

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

Dan Petrescu (53 de ani) a fost un car de nervi după eșecul suferit de CFR Cluj, scor 0-2 pe terenul lui AZ Alkmaar, în runda cu numărul 4 a grupei D din UEFA Conference League. +20   FOTO
Dan Petrescu (53 de ani) a fost un car de nervi după eșecul suferit de CFR Cluj, scor 0-2 pe terenul lui AZ Alkmaar, în runda cu numărul 4 a grupei D din UEFA Conference League.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 22:53 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:22

Dan Petrescu (53 de ani) a analizat eșecul suferit de CFR Cluj, scor 0-2 pe terenul lui AZ Alkmaar, în runda cu numărul 4 a grupei D din UEFA Conference League. 

„Am jucat cu cea mai bună echipă din grupă, cu o echipă care poate câștiga acest trofeu. De când sunt eu la CFR, echipa asta mi s-a părut cea mai bună, chiar dacă am jucat cu Sevilla, cu Rennes, cu Celtic. Mi se par la fel ca Slavia Praga, poate chiar mai buni.

Cred că băieții nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol... Dacă era VAR, sigur ar fi fost anulat. Am echilibrat jocul, nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun e atent și nu dă pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian are noroc, în loc de bară să fie gol... De acolo au făcut 2-0. E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri.

O echipă incredibilă, cu jucători tineri, dar eu zic că nu ne-am făcut de râs. În continuare suntem încă în viață pentru locul doi. Trebuie să câștigăm ambele meciuri. Eu așa ceva nu am văzut, cum se lipea mingea de ei. Fizic am arătat bine, îmi dă speranțe pentru viitor, pentru campionat și meciurile următoare.

Dacă în minutul 88 dai bară, normal că ai un regret. Mai avem șanse, asta e important. Sunt convins că Alkmaar va juca serios ultimele două meciuri, am vorbit și cu antrenorul și mi-a zis că ei joacă să câștige”, a spus Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu, nemulțumit de evoluția lui Alibec din Alkmaar - CFR Cluj

Denis Alibec a făcut o prima repriză slabă, iar în minutul 24 a riscat chiar o eliminare, după ce și-a lovit un adversar, fără ca mingea să fie în joc. Dan Petrescu nu și-a ascuns nemulțumirea.

„Jucătorii care au galbeni și sunt nervoși, nu îmi place să îi țin în teren. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională. 

Nici la echipa națională nu are voie să facă așa ceva. Din păcate, el mai are de învățat multe. Sper să înțeleagă, el este vârful echipei naționale, este vârful lui CFR. Sunt avansați, în altă epocă, fotbalul din Olanda e în altă parte, fotbalul din România e în altă parte. Noi vorbim toți, din păcate, foarte puțini muncesc și foarte puțini fac treabă. 

În România dacă faci nu este bine, trebuie să vorbești mai mult. Eu am zis că Jablonec e echipă bună, dar nimeni nu mă crede. A fost o tragere la sorți total nefericită, cu echipe din Cehia, Olanda și Danemarca. Băieții suferă puțin, pentru că în campionat nu sunt meciuri atât de grele”, a concluzionat Petrescu. 

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”
Statisticile meciului Alkmaar - CFR Cluj, oferite de Sofascore

Statisticile meciului Alkmaar - CFR Cluj, oferite de sofascore.ro

FOTO Cele mai tari imagini de la AZ Alkmaar - CFR Cluj

+16 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cristi Balaj, prima acțiune oficială ca președinte al celor de la CFR Cluj » Ce a făcut în ziua meciului cu AZ Alkmaar

Negocierile se apropie de sfârșit la Barcelona » Ce antrenor va fi anunțat oficial

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
dodo001
dodo001  •  05 Noiembrie 2021, 20:15
Postat de liviul pe 05 Noiembrie 2021, 09:10

Danut , somn usor si vise frumoase in continuare. Cand te trezesti poate vezi si tu ca nu ai avut un sut pe poarta un meci intreg . Nelutu , Danut , Dincu si Rus sa traiasca ca-i capu la echipa nostra.

Liviut, ai aplaudat la Selimbăr in aceasta saptamana nu-i asa? Dă înainte dragă ca nu intrati voi in Liga 1 nici anul acesta daca umblati cu *** vopsita pe la altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  05 Noiembrie 2021, 20:13

Nu se pune problema ca Alibec nu e acceptat de grup, el e o vedetă, un jucator exponential, se vede clar ca face diferenta cand intra in combinatii. Daca are un sfert de ocazie iti marcheaza sau ofera o pasa geniala pentru un alt coleg. Credeti ca Dan Petrescu e prost?

liviul
liviul  •  05 Noiembrie 2021, 09:10

Danut , somn usor si vise frumoase in continuare. Cand te trezesti poate vezi si tu ca nu ai avut un sut pe poarta un meci intreg . Nelutu , Danut , Dincu si Rus sa traiasca ca-i capu la echipa nostra.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează