INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ

Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea disputei cu Lazio: „Nu avem ce face, îmi asum acest risc!”

Dan Petrescu (55 de ani) a prefațat meciul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League.
Dan Petrescu (55 de ani) a prefațat meciul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League.

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 20:01 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 20:01

Dan Petrescu (55 de ani) a prefațat meciul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League. 

  • Lazio - CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena. 

În septembrie 2019, CFR Cluj obținea o victorie mare în fața lui Lazio, scor 2-1, în grupele Europa League. Dan Petrescu spune că repetarea performanței ar fi un miracol. 

Sarri a remarcat un fotbalist din lotul lui CFR Cluj: „I-am studiat, am văzut multe meciuri”
Lazio - CFR Cluj
Sarri a remarcat un fotbalist din lotul lui CFR Cluj: „I-am studiat, am văzut multe meciuri”

Dan Petrescu, înainte de Lazio - CFR Cluj

„Am mai întâlnit-o pe Lazio, atunci în grupe, dar erau alți jucători, alte circumstanțe. Lazio avea alt antrenor, avea alt sistem cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol. Cred că un rezultat pozitiv într-unul dintre cele două meciuri ar fi un miracol.

În fotbal, cel mai important meci e următorul. Adversarul e net superior, dar în fotbal s-au mai văzut minuni. Nicio partidă nu seamănă cu cealaltă. Ca să scoatem un rezultat pozitiv mâine avem nevoie de multe lucruri, organizare, noroc, iar portarul să fie într-o formă fantastică.

Sunt conștient că ar fi ceva fantastic dacă ne vom califica, dar ne va lua multă energie și vom suferi în campionat. Aici îmi e mie frică. Obiectivul principal e câștigarea titlului. 

Sper ca jucătorii să fie bine fizic, să aibă motivație. Dacă ne retragem prea mult, nu va fi bine. Sigur, dacă presingul nu e făcut bine, jucătorii lor de atac ne pot pedepsi”, a spus Dan Petrescu. 

Dan Petrescu e cu gândul la Liga 1

Dan Petrescu spune că ca schimba toată echipa pentru meciul de duminică, din campionat, împotriva lui FC Argeș: „Nu avem ce face, trebuie să apelăm la rotație. Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio în campionat. De asta avem atâția jucători, de asta îi plătim. Trebuie să ne asumăm acest risc, în special eu”.

Antrenorul campioanei a decis deja formula pentru disputa cu Lazio, dar se așteaptă la surprize în tabăra adversă: „Nu sunt sigur ce jucători vor juca mâine. Sigur va juca 4-3-3, dar nu știu la cine va apela. După eșecul cu Atalanta s-au schimbat planurile, cred că vor să câștige Conference League. Primul 11 al CFR-ului îl știu deja! Trebuie să așteptați să îl vedeți, nu îl spun niciodată”.

Sunt pregătit, știu că avem un adversar cu o calitate superioară. Trebuie să demonstrăm ceea ce putem pe terenul de joc. Vor veni mulți prieteni să mă vadă, dar nu avem prea mult timp liber 
- Simone Scuffet, portar CFR Cluj

VIDEO. CFR Cluj a ajuns la Roma înaintea partidei cu Lazio

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scandal-monstru în Spania! Barcelona, acuzată că a plătit 1,4 milioane de euro către fostul vicepreședinte al arbitrilor

Carlo Ancelotti, în relații tensionate cu fotbalistul care a costat-o pe Real Madrid peste 100 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihai.frincu88
mihai.frincu88  •  16 Februarie 2023, 08:57

Chiar daca Lazio este echipa mai buna nu pot sa nu remarc atitudinea defetista pe care o are Petrescu absolut cu fiecare adversar. Poate nu ar fi rau sa mearga la un consult medical de specialitate. Deja e o problema acolo sus

Hcm27
Hcm27  •  15 Februarie 2023, 20:34

Succes, Dane!Hai CFR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează