INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONCLUZIE

Dat pe spate după ce a văzut meciurile europene ale echipelor românești: „Cel mai bun transfer care s-a făcut la noi vara asta”

Isnik Alimi a venit în această vară de la FK Gabala, formație care a încheiat pe locul 4 sezonul trecut în Azerbaidjan / FOTO: Bogdan Bălaș +29   FOTO
Isnik Alimi a venit în această vară de la FK Gabala, formație care a încheiat pe locul 4 sezonul trecut în Azerbaidjan / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 07:17 / Actualizat vineri, 25 august 2023 08:34

Imediat după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2, confruntarea tur din play-off-ul Conference League, fostul internațional Florin Prunea a insistat să-l laude pe Isnik Alimi, mijlocașul central albanez al covăsnenilor, cel care a restabilit egalitatea în minutul 47, din penalty.

Alimi, 29 de ani, fotbalist venit la Sepsi de la FK Gabala, formație care a încheiat pe locul 4 sezonul trecut din Azerbaidjan, începe să producă o impresie din ce în ce mai bună la Sepsi. Evoluția sa din meciul contra norvegienilor l-a încântat pe Florin Prunea, care-l numește „cel mai bun transfer care s-a făcut la noi vara asta”. 

Alimi e cel mai bun transfer care s-a făcut la noi în vara asta. Se vede și în campionat, are personalitate, e dezinvolt, se vede că a jucat la un anumit nivel”, a punctat Florin Prunea, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

7a fost nota primită de Alimi în Gazeta, după prestația din meciul cu Bodo/Glimt

Alimi a venit la Sepsi din Azerbaidjan

Crescut la formația nord-macedoneană Ohrid Lihnidos, Isnik Alimi a mai evoluat în carieră la NK Novigrad (Croația), Lumezzane, Chievo Verona, Atalanta, Maceratese, Forli, Vicenza, Rimini, Imolese, HNK Sibernik (Croația) și FK Gabala.

În Azerbaidjan, el a jucat 41 de meciuri în sezonul trecut, a marcat 12 goluri și a dat 6 pase de gol. A câștigat Cupa Azerbaidjanului, trecând în finală de Neftchi Baku, unde antrena Laurențiu Reghecampf, scor 1-0.

Liviu Ciobotariu, după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2: „Suntem conștienți că acolo va fi foarte greu”

Sepsi n-a strălucit cu Bodo, liderul Norvegiei a controlat jocul, dar a obținut o remiză, 2-2, care păstrează echipa lui Ciobotariu în calcule pentru grupele Conference League. „Vreau să îmi felicit jucătorii pentru prestația de astăzi. Vreau să îi felicit că au crezut în rezultat, trebuie să fii puternic mental pentru a reveni de două ori”, a afirmat Liviu Ciobotariu la finalul partidei. 

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Nu e imposibil! Sepsi obține un rezultat important cu Bodo/Glimt și speră la grupe

Sacrificiile făcute pentru remiza Sepsi - Bodo/Glimt: „Eu am intrat cu ruptură, am vrut să ajut!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
paolo12
paolo12  •  25 August 2023, 12:41

E priceput Prune asta! A cărui singura calitate este ca are un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  25 August 2023, 11:21

Prunea vede jucatorii cum a vazut si mingea pe capul lui Kennet Andersson.

gobi_b
gobi_b  •  25 August 2023, 09:50
Postat de Tikuletz pe 25 August 2023, 09:36

Nu stiu ce-a vazut d-l Prunea, dar, ca suporter al Sepsi care vede toate meciurile fie direct pe stadion, fie la Tv pt. deplasari, Alimi nu mai pare chiar atat de deosebit. Are destule balbaieli la mijlocul terenului si pase gresite. Nu-i rau dar nici nu-i transferul Ligii.

mai ales aseara, a fost inexistent in prima repriza. cel putin asa am vazut din stadion. dar tehnica lui la penalty-uri e superba!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează