INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN. „Decizii idioate!” » Dumitru Dragomir, după eliminarea lui FCSB: „Dacă mai rămâne, își pierde valoarea”

Dumitru Dragomir nu e mirat de eliminarea lui FCSB din Conference League
Dumitru Dragomir nu e mirat de eliminarea lui FCSB din Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 19:45 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 23:35

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, consideră că Gigi Becali este singurul vinovat pentru eliminarea lui FCSB, însă nu-l pune la zid.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.

Dumitru Dragomir, după eliminarea lui FCSB: „Schimbările idioate au dus aici”

„Greșelile au fost asumate de patron. Mă așteptam la așa ceva. Pentru că tinerii de la Steaua nu sunt obișnuiți cu înalta performanță, n-au moral de competiție, nu știu să joace. Și schimbările idioate care au fost făcute au dus aici. Dar n-ar trebui criticat Becali. Așa e capitalismul, el așa l-a înțeles, echipa e jucăria lui. Todoran nu are absolut nicio vină!

Moruțan e fotbalist între 6 și 10 milioane. Unde pleacă face carieră. Însă dacă mai rămâne doi ani, își pierde total valoarea! 

Asta e, fotbalistul peste o săptămână uită. Mai ales că la FCSB au toate condițiile. Gigi greșește că se bagă, da, dar n-ai ce să-i faci, sunt banii lui!”, a declarat Dragomir la Pro X.

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”
Șahtior Karagandy - FCSB
Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”

FCSB, eliminată din Conference League! Rușine istorică

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene. În urma acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ. Au ajuns la 4 sezoane consecutive fără calificare în grupele unei competiții europene.

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

  • 2014/16, UCL: Aktobe - FCSB 2-2, 1-2
  • 2019/20, UCL: Astana - CFR 1-0, 1-3
  • 2020/21, UEL: Ordabasy - FC Botoșani 1-2
  • 2021/22, Conference: FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
risc_mix
risc_mix  •  30 Iulie 2021, 13:31

Isi pierde valoarea? Esti penibil ba Corleone. Ce valore poate sa aiba un jucator care iti face un meci bun la 10 meciuri? ZERO. Baaa, voi cei de pe langa becali ii suciti mintile cu astfel de aberatii. Iar el daca e prost si nepriceput in fenomen va crede si incepe sa bata campii avansand niste sume de transfer de zeci de milioane.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Iulie 2021, 09:24

Respect morutan

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Iulie 2021, 09:13

Vorbe de la pușcăriaș la pușcăriaș

Vezi toate comentariile (24)
Comentează