INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBJANA 3-1

SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA 3-1. Protestul jucătorilor lui Bergodi: „Nu înțelegem de ce acest meci nu a fost transmis la TV. Oamenii aveau ce vedea”

Bogdan Mitrea
Bogdan Mitrea

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 00:01 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 00:29

Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitanul lui Sepsi, a vorbit despre victoria covăsnenilor cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, în turul doi din Conference League.

Fundașul central s-a declarat mulțumit de rezultat, dar consideră că Sepsi putea marca de mai multe ori.

Dan Petrescu, după 3-0 cu andorrezii: „Ne-am făcut returul greu, m-am enervat rău!” + „Feher a dat tot ce are mai bun”
CFR - INTER D'ESCALDES 3-0
Dan Petrescu, după 3-0 cu andorrezii: „Ne-am făcut returul greu, m-am enervat rău!” + „Feher a dat tot ce are mai bun”

VIDEO. Mitrea, după Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1: „Puteam să marcăm mai mult”

„Ne-au surprins la început, ne-au dat gol rapid. E a treia oară când suntem conduși, dar important e că am revenit. Nu ne aștepatm să paseze așa bine. Am discutat și am rezolvat câteva chestii, apoi puteam să marcăm chiar mai multe goluri”, a spus Bogdan Mitrea.

Mitrea, supărat că Sepsi va juca la ora 12:00 cu FC Argeș

Mitrea a acuzat apoi despre faptul că meciul cu Olimpija Ljubljana nu a fost transmis la TV în România. Căpitanul lui Spesi s-a arătat deranjat și de decizia ca meciul de Liga 1 cu FC Argeș, din etapa a doua, să se joace duminică la ora 12:00.

„Noi am știut că o să fie un meci interesant. Din păcate, nu pot să îi înțeleg pe cei care decid, cum nu pot să înțeleg nici cum ne opune să jucăm duminică la 12:00, pe căldură, fără VAR. Iarna la ora 22:00, vara la 12:00. Nu pot să înțeleg, cei care sunt acolo ar trebui să dea niște explicații. 

O să vină fanii, probabil nu ca azi, dar 70% tot vor veni. Obiectivul este play-off-ul și Cupa României. Încă suntem o echipă care crește de la an la an. Echipa joacă foarte frumos, dar probabil unora nu le place și le e greu să recunoască. Mulți fac confuzie între România, Ungaria și chestiile astea. Pe teren avem nouă români”, a mai declarat Mitrea.

Niczuly: „Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni”

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a vorbit de asemenea la finalul meciului cu echipa din Slovenia. La fel ca Mitrea, a fost dezamăgit că partida nu a fost transmisă la TV în România.

Am început mai greu, dar ne-am intrat apoi în ritm și am dovedit că suntem echipa mai bună. Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni. Portarul lor a făcut un meci foarte bun. Am luat un avantaj considerabil, dar nu avem voie să pierdem calificarea.

E trist că nicio televiziune de sport nu a transmis acest meci. Dacă ne uităm, noi am avut cea mai spectaculoasă partidă. Oamenii aveau ce vedea. Sper să trecem și să ne dea și pe noi la televizor

- Roland Niczuly, portar Sepsi

Citește și:

Greu cu albanezii » Universitatea Craiova s-a încurcat cu Vllaznia, echipă care a tras o singură dată pe poartă

Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
oskforever
oskforever  •  22 Iulie 2022, 21:37
Postat de rottwailer pe 22 Iulie 2022, 08:52

Sa-l transmita Viktor Orban!

A transmis Erdely TV si avea 25mii de vizualizari la youtube+inca 8mii pe facebook, multi romani a comentat ca nu intelege nimic,imi pare rau pt ei dar sper ca a placut meciul.

milli
milli  •  22 Iulie 2022, 14:00
Postat de dorelus pe 22 Iulie 2022, 09:58

Comentariul tău este ok până la un loc, tu crezi că intervențiile lui Balecali, Mititelu, Finu Pândele etc sunt mai puțin poluante decât prezenta lui Orban (ce-i drept un personaj jenant prin unele idei) pe ecrane? Fotbalul jucat de asta echipă chiar seamănă cu sportul Fotbal, lucru rar în SUPERLUNGA

Sunt de acord ca sunt multi care au idei crete pe care nici nu le pot exprima chiar clar, dar gigi emite astfel de idei din pozitia unui parvenit si este preferat pentru ca e un bufon (expirat de mult timp). Dar Viktor Orban emite aceste idei dintr-o pozitie de oficial de rang inalt, primul ministru al Ungariei, de aici vine si diferenta de greutate.

cipinho79
cipinho79  •  22 Iulie 2022, 11:35

probabil o decizie politica de a nu se televiza meciul, data fiind participarea maghiara la meci

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close