INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PLAN

Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 12:05 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 12:19

La 78 de ani, Mircea Lucescu intenționează să continue la Dinamo Kiev până la sfârșitul contractului, în 2024, și dorește să joace cu alb-albaștrii pe stadionul Rapid în Conference League.

În vara trecută, când trecuseră deja șase luni de război, Mircea Lucescu a vrut inițial să joace la București meciurile din cupele europene cu Dinamo Kiev.

Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB
FCSB
Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB

Lucescu s-a pregătit la Snagov cu Dinamo Kiev, dar a jucat în Polonia

În România a adus echipa după ce Ucraina a fost atacată, s-a pregătit la Snagov și acolo a fost baza de plecare pentru turneul european de pregătire. Dar, până la urmă, clubul kievean a ales Polonia să-i fie gazdă pentru confruntările continentale.

  • Primele trei partide acasă, din calificările Ligii Campionilor, la Lodz: 0-0 cu Fenerbahce (turul 2), 1-0 cu Sturm Graz (turul 3) și 0-2 cu Benfica (play-off).
  • Primele trei partide acasă, din calificările Ligii Campionilor, la Lodz: 0-0 cu Fenerbahce (turul 2), 1-0 cu Sturm Graz (turul 3) și 0-2 cu Benfica (play-off).

Clubul lui Mircea Lucescu a făcut cerere oficială la UEFA

După ce s-a clasat pe locul 4 în campionat, Dinamo va evolua în turul 3 preliminar de Conference League. Și se întoarce la varianta București.

Potrivit site-ului ucrainean Tribuna.com, alb-albaștrii ar fi găsit arena potrivită și ar fi făcut deja o cerere oficială la UEFA. E vorba de stadionul Rapid. În cazul în care această variantă cade, sunt luate în considerare câteva opțiuni din Polonia.

Lucescu a refuzat Fenerbahce pentru Dinamo

Legat de Mircea Lucescu, acesta vrea să continue la Kiev. Operat pe 1 mai de coxartroză, aflat de atunci în concediu medical și înlocuit temporar la Dinamo cu Oleksandr Shovkovskyi, antrenorul refuză încă ideea de a se retrage.

Ofertat de Fenerbahce pentru a-l înlocui pe portughezul Jorge Jesus, Luce ar fi dat un răspuns negativ, susține presa turcă. Tehnicianul, care va împlini 78 de ani pe 29 iulie, intenționează să rămână pe banca echipei kievene până în 2024, când i se încheie contractul. 

Divorț-șoc în Serie A: Paolo Maldini pleacă de la AC Milan!

Un fost jucător al lui Lyon sau Inter Milano a fost arestat, după ce a încercat să-și sugrume sora de 15 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  06 Iunie 2023, 18:18
Postat de digei pe 06 Iunie 2023, 14:47

FCSB de ce nu vrea sa joace in Giulesti? Daca-i accepta gazdele nu s-ar mai face de ras cu refuzurile celor din Ghencea. S-au facut deja de ras, asta e partea a doua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  06 Iunie 2023, 16:28
Postat de manx pe 06 Iunie 2023, 12:47

Aiurea, niciodata nu o sa vina sa joace-n România. Le-a dat cu sutu' Becali, pe buna dreptate. Declaratia sa a fost corecta, în legatura cu Zelensky. Nu i-a gonit de pe stadion. Sa nu mai spun ca au o ostilitate fata de români. Nici românii din Ukraina nu se considera români. Deci au tot interesul sa joace-n Polonia daca nu se poate-n Ukraina desi nu înteleg de ce nu joaca-n Ukraina.

Nu joacă în Ucraina pentru că e război și nu le permite UEFA.

rocky3
rocky3  •  06 Iunie 2023, 15:03

Ce ne interesează pe noi de acest expatriat? Sa-si numere milioanele pe la turci sau italieni!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează