INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FARUL

VIDEO Dragoș Nedelcu face autocritica echipei după succesul cu Urartu: „Suntem de conștienți de problema asta”

Foto: Dragos Nedelcu
Foto: Dragos Nedelcu

Articol de , , - Publicat vineri, 04 august 2023 14:11 / Actualizat vineri, 04 august 2023 14:11

Farul Constanța a tranșat pe final duelul cu Urartu, 3-2, și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League, unde vor da peste Flora Talinn.

Revenit în țară în această dimineață, mijlocașul dobrogenilor, Dragoș Nedelcu nu s-a ferit să-și laude adversarii și facă o autocritică a echipei.

Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League
TURUL 3
Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League

VIDEO. Dragoș Nedelcu: „Suntem conștienți că nu suntem la un nivel înalt”

„Îmi doream foarte mult să ne calificăm pentru că ne place senzația aceasta de a juca din 3 în 3 zile. Deja am făcut o tradiție în a face reveniri de la 2-0 și mă bucur că am realizat asta cu Urartu. Mă așteptam să fie o dispută dificilă, ținând cont de ceea ce au arătat la Constanța.

 Mulți spun că sunt o echipă de mâna a doua, ceea ce nu e așa. Din punctul meu de vedere au avut un joc colectiv foarte bun. Consider că fotbalul a evoluat foarte mult în țările pe care acum 10 ani le consideram neimportante. O să analizăm cu mister ceea ce vom face pe faza defensivă. Suntem și noi conștienți că nu suntem la un nivel înalt, dar aspectul pozitiv este că am marcat de trei ori”, a spus Dragoș Nedelcu.

Dragoș Nedelcu despre transferul lui Budescu

Mijlocașul „marinarilor” consideră că ex-petrolistul Budescu ar fi un transfer care ar putea ajuta echipa de la malul mării.

„Budescu e un fotbalist bun, îl așteptăm cu drag dacă își dorește să vină și cu siguranță vom fi mai puternici cu el împreună. Am fost cu el la Steaua (n.r. FCSB) și știu că are calitate! Dacă ar veni ne-ar ajuta foarte mult la nivel de colectiv, la fazele fixe pentru că e un executant foarte bun. Denis a spus că-și dorește foarte mult pe cineva care să-i dea pase decisive”, a mai spus Dragoș Nedelcu.

Citește și alte știri:

Gigi Becali, prima reacție după calificarea cu emoții în turul 3 al Conference League

Varianta lui Charalambous pentru schimbarea lui Florinel Coman: „S-a întâmplat în mod repetat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează