INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FARUL

Dumitru Dragomir, devastator: „Rușinos! Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani” + „Budescu are 86 de kilograme în plus”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 11:27 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 12:06

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat seara neagră din Conference League, în care Farul a fost eliminată de Helsinki, 2-3 la general, și Sepsi de Bodo/Glimt, 4-5. În acest sezon, România nu are vreo echipă în grupele cupelor europene.

Dragomir crede că Farul ar fi trecut de HJK Helsinki dacă nu ar fi jucat în weekend cu Universitatea Craiova, în SuperLiga. Oltenii nu au dorit să amâne meciul cu echipa lui Hagi, care a câștigat în campionat cu 2-0, dar a pierdut, în cele din urmă, cu 0-2, în Conference League.

„A venit decontul!” » Reacție dură la miezul nopții, după o nouă seară rușinoasă pentru fotbalul românesc
OUT DIN EUROPA
„A venit decontul!” » Reacție dură la miezul nopții, după o nouă seară rușinoasă pentru fotbalul românesc

Dumitru Dragomir: „Rușinos! Cel mai slab moment din ultimii 55 de ani”

„E rușinos. Tot trag semnale de alarmă și nimeni nu ne ajută cu ceva. Până mor spun că Farul se califica dacă amâna meciul cu Universitarea Craiova. Nu pot să ducă două jocuri așa importante într-o săptămână. Fotbalul românesc suferă de lipsă de pregătire fizică. 

Nu putem să alergăm. Până mor spun că se califica la pas. Nu puteau să alerge. Pe Rotaru îl doare la bască. E atât venin în țara asta, e de nedescris. Prea suntem veninoși cu toții, parcă suntem cobre. E cel mai mai jos punct al fotbalului nostru din ultimii 55 de ani. 

E o cădere neîntâlnită. Bă, nu ai un oficial căruia să îi placă sportul, să bage bani la copii și juniori. Trebuie aleși conducătorii care merită”, a declarat Dumitru Dragomir, la „Fanatik Superliga”.

Dragomir: „Budescu are 86 de kg în plus”

Drafgomir a comentat, în mod ironic, și faptul că Budescu nu poate juca două meciuri în decurs de 4 zile. „Decarul” Farului a fost rezervă și a jucat 33 de minute cu Universitatea Craiova, iar cu Helsinki a fost integralist.

„Budescu nu poate să alerge, nu poate duce două meciuri. E greu, e și cu vreo 86 de kg în plus față de câte are. Toate articulațiile suferă, îi trebuie timp să se refacă”, a mai declarat Dragomir, conform sursei menționate.

VIDEO. Adrian Porumboiu, în direct la GSP Live, după eliminarea tuturor echipelor românești din cupele europene: „Suferim de sindromul Mioriței!”

Citește și:

Fostul antrenor din SuperLiga dă de pământ cu fotbalul românesc: „Ne păcălim de fiecare dată. Noi suntem obosiți din start”
DISCURS
Fostul antrenor din SuperLiga dă de pământ cu fotbalul românesc: „Ne păcălim de fiecare dată. Noi suntem obosiți din start”
Stați jos, 4! Toate notele unei seri rușinoase: vedetele Farului, în genunchi în Finlanda + și Hagi a fost corijent!
HJK - FARUL 2-0
Stați jos, 4! Toate notele unei seri rușinoase: vedetele Farului, în genunchi în Finlanda + și Hagi a fost corijent!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
silviu
silviu  •  01 Septembrie 2023, 21:01
Postat de Normal pe 01 Septembrie 2023, 13:55

De ce nu are nimeni curajul sa spuna ca de fapt Hagi este groparul fotbalului romanesc ? In ultimii 10 ani a avut pe mana practic toate talentele fotbalului romanesc si nu a scos niciun fotbalist ba din contra i-a inhibat pe toti. Cred ca in 2,3 ani vor aparea multi fotbalisti de calitate pentru ca mai multe cluburi au investit si si-au facut academii bune care vor scoate fotbalisti si nu va mai sta toata lumea la mana inhibatilor scosi de Hagi care crede ca le stie pe toate.

Hagi, a fost singurul care a încercat ceva in ultimii ani, atunci de ce e el principalul vinovat? Că altii n-au făcut mai nimic? Dacă, sa zicem, a esuat, atunci altii care n-au făcut nimic, cum sunt? Aveți, unii, o așa ură pe Hagi, care tot ceea ce a facut , a facut pe banii lui, mai puțini decât au alții așa ziși patroni care sunt paraleli cu fotbalul! Oare unde sunt academiile de care spui? Si dacă sunt, esti asa sigur ca vor apare așa mulți jucători încât fotbalul românesc va renaște?

TNTIN
TNTIN  •  01 Septembrie 2023, 20:23

cei de la Farul au fost penibili, echipa de 2 lei , nu au ce cauta in grupele conference league. Farul=Antifotbal. Echipa de amatori ,jucatori de liga 2 fara ambitie si determinare .Mentalitate de echipa ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  01 Septembrie 2023, 20:08

Darmite sa treaca in primavara europeana?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează