INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

EXCLUSIV // VIDEO „A fost «criminal»!” » Dumitru Dragomir, la picioarele starului de la FCSB: „Uitați-vă ce a făcut!”

Dumitru Dragomir / Captură GSP Live +27   FOTO
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 08:21 / Actualizat joi, 04 august 2022 08:41

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a ținut să laude prestația lui Tavi Popescu (19 ani) din confruntarea Dunajska Streda - FCSB 0-1. În direct la GSP Live, „Corleone” a explicat ce l-a impresionat în jocul „perlei” lui Gigi Becali.

„Nu mai e Tavi Popescu la fel? Nu pe dracu'! Dacă puteți să-mi spuneți că a jucat rău...Tactic, a fost «criminal!» A închis nemaipomenit, uitați-vă că cel mai bun jucător al lor a fost fundașul dreapta, ce vorbiți?!”, a spus Dragomir, la GSP Live.

7a fost nota primită de Tavi Popescu în GSP pentru prestația avută în Slovacia

Tavi Popescu are mâna prea subțire pentru banderolă

Florinel Coman, căpitan la FCSB după plecarea lui Florin Tănase, a rezistat pe teren doar 45 de minute în confruntarea din Slovacia. „Șeptarul” roș-albaștrilor a acuzat probleme medicale, așa că a fost înlocuit la pauză cu Răzvan Oaidă. 

Banderola de căpitan a fost preluată de Octavian Popescu, unul dintre cei mai tineri jucători din lot. „Decarul” FCSB a fost pus în dificultate nu de rol, ci de banderola propriu zisă. Încă firav, cu brațele nu foarte dezvoltate, lui Octavian Popescu îi cădea banderola de pe braț după aproape fiecare sprint

Motiv pentru care cei din stafful FCSB au adus rapid o altă banderolă, potrivită pentru brațul tânărului fotbalist al FCSB-ului.

Mă aștept la mai mult de la Tavi Popescu, dar echipa mi-a plăcut cum a arătat. Cred că meciul de la București va fi mai ușor decât a fost cel din seara aceasta. Se vede un progres de când a venit Dică și sper să continue creșterea.

- Ilie Dumitrescu, la DigiSport

4 milioane de euroe cota la care e evaluat în acest moment Tavi Popescu

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei Dunajska Streda - FCSB 0-1

+23 FOTO

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași

Probleme pentru Florinel Coman » GSP a aflat de ce a fost scos la pauză în Slovacia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează