INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PLAY-OFF

A ieșit cum a vrut MM! Ce adversar poate înfrunta FCSB în play-off-ul Conference League

Mihai Stoica, manager general FCSB // foto: captură video @ Orange Sport
Mihai Stoica, manager general FCSB // foto: captură video @ Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 15:58 / Actualizat marti, 02 august 2022 16:31

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a afirmat luni că își dorește ca echipa roș-albastră să fie repartizată cu câștigătoarea „dublei” Viking - Sligo Rovers în play-off-ul Conference League. O zi mai târziu, dorința i s-a îndeplinit.

„Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers”, spunea Mihai Stoica luni, la Orange Sport. În același timp, se ferea de Nice, „sperietoarea” din lista de posibile adversare ale vicecampioanei României.

Astăzi, dorința lui MM s-a îndeplinit. FCSB, în cazul în care va trece de slovacii de la Dunajksa Streda și va ajunge în play-off-ul Conference League, va înfrunta câștigătoarea duelului dintre Viking și Sligo Rovers.

Disputat de două cluburi din Liga 1, Budescu a fost prezentat oficial: „Sunt foarte fericit”
TRANSFER
Disputat de două cluburi din Liga 1, Budescu a fost prezentat oficial: „Sunt foarte fericit”

Viking sau Sligo Rovers pentru FCSB în play-off-ul din Conference League

Viking ocupă locul 5 în sezonul actual al campionatului din Norvegia, cu 28 de puncte acumulate în 17 etape. În 2021 a încheiat campionatul pe locul 3, la 6 puncte sub campioana Bodo/Glimt.

Sligo Rovers este a cincea în campionatul din Irlanda, cu 32 de puncte adunate în cele 23 de etape de până acum. La fel ca Viking, a prins ultima treaptă a podiumului în sezonul precedent.

Din punct de vedere al cotei de piață, Viking stă incomparabil mai bine decât Sligo.

Norvegienii antrenați de Bjarte Lunde Aarsheim (47 de ani) au un lot evaluat la 9 milioane de euro, cei mai valoroși fotbaliști fiind extrema stânga Zlatko Tripic (29 de ani) și mijlocașul ofensiv Harald Tangen (21).

Sligo Rovers, echipă cotată la 2,69 milioane de euro, nu are vreun fotbalist cotat mai sus de 300.000 de euro.

În comparație, FCSB are un lot evaluat de Transfermarkt la 29,8 milioane de euro.

Viking a eliminat-o pe Sparta Praga! 

În drumul spre turul 3 preliminar din Conference League, Sligo Rovers a trecut de Bala Town (Țara Galilor) și Motherwell (Scoția).

Viking, care a intrat în turul 2 preliminar, a făcut o victimă de lux, pe Sparta Praga, 0-0 în deplasare, 2-1 acasă.

Mai multe știri despre FCSB: 

Pe cine a transferat FCSB: „E un «vulpoi»! Dică îl știe foarte bine, a venit la multe meciuri”

Incredibil: Gigi Becali l-a remarcat pentru ceva ce-i iese o dată la 11 ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
Supersonick13
Supersonick13  •  03 August 2022, 13:01
Postat de balderis pe 02 August 2022, 17:56

De cand va înființat Anuța Pauker , tot noroc ați avut , dar degeaba . pe voi v-au eliminat echipe al căror nume n-au fost trecute niciodată într-un ziar , pînă la eliminarea voastră . Se scarpină ceausescu pe burtă !!!

Bobitza pentru cultura ta generala avem pe diploma de infiintare semnatura Regelui da la voi cu toata istoria in spate nu ati fost nici aproape de rege

maradona79
maradona79  •  02 August 2022, 23:39
Postat de gregoryhf pe 02 August 2022, 22:08

da,3-0 pentru Steaua. chiar putem sa ii batem pe slovaci la scor. dar nu ar fii dezastru niciun egal,mai ales acum cand nu conetaza golul in deplasare. deci si daca am face 0-0,nu ar valora un gol dat de ei aici,dublu.

Meciul se joaca in deplasare. Am zis 3-0, nu 0-3.

gregoryhf
gregoryhf  •  02 August 2022, 22:08
Postat de maradona79 pe 02 August 2022, 20:21

3-0 scurt maine si te vei uita la televizor

da,3-0 pentru Steaua. chiar putem sa ii batem pe slovaci la scor. dar nu ar fii dezastru niciun egal,mai ales acum cand nu conetaza golul in deplasare. deci si daca am face 0-0,nu ar valora un gol dat de ei aici,dublu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează