INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT 0-0

Andrei Cordea își toarnă cenușă în cap după ce a ratat ocazia meciului: „Am luat decizia proastă”

Andrei Cordea, FCSB // foto: captură Pro Arena +29   FOTO
Andrei Cordea, FCSB // foto: captură Pro Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 23:59 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 00:52

Andrei Cordea (23 de ani) și Darius Olaru (24), mijlocași la FCSB, au comentat remiza cu Anderlecht, scor 0-0, din grupele Conference League.

Cordea s-a plâns de faptul că FCSB nu a primit penalty la faza din prima repriză în care Joyskim Dawa a fost doborât de portarul oaspeților: „Din câte am înțeles, a fost penalty la faza cu Dawa. Mai avea puțin și-l dădea cu capul de pământ. Penalty clar!”

Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac
FCSB - Anderlecht
Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac

Andrei Cordea își toarnă cenușă în cap după FCSB - Anderlecht

Protagonistul unei ocazii mari în a doua parte, Cordea și-a pus cenușă în cap pentru că a luat decizia de a încerca o centrare în loc să șuteze: 

„Au încercat să controleze meciul, dar cred că am făcut o partidă bună. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa, era mai bine să finalizez eu faza, să dau la poartă, probabil aș fi avut șanse mai mari să înscriu”. 

Lăsat pe banca de rezerve la începutul meciului, Cordea a vorbit despre importanța următorului meci de campionat, cu CSU Craiova: „Avem puține puncte în campionat și e nevoie să câștigăm acolo. Cei care au intrat astăzi au făcut o treabă foarte bună, sunt jucători de nivel înalt. 

Trebuie să ne focusăm încă din seara asta pentru meciul cu Craiova, să luăm cele 3 puncte. Cred că suntem pe drumul cel bun dacă vom continua așa”.

La București este foarte greu să ne bată cineva, am făcut o figură foarte frumoasă în Europa. Vom lupta pentru locul 2, cred că îl putem obține. Și meciul următor în Conference League va fi foarte greu. Ne dorim din suflet să ieșim din grupe, să mergem mai departe.

Mihai Neșu a fost în vestiar (înainte de meci), ne-a urat de bine, ne-a spus lucruri frumoase, ne-a motivat. Îi mulțumesc că a fost alături de noi.

- Andrei Cordea 

Ce a declarat Darius Olaru după FCSB - Anderlecht: „Ne vom juca șansele”

„Un meci foarte dificil, cu un adversar bun, cu multă calitate, care pasează foarte bine. Am încercat să îi închidem cât putem de bine și cred că am reușit să facem asta la multe faze. Am avut și noi situațiile noastre, dacă eram puțin mai atenți poate le puteam concretiza.

Ne vom juca șansele în această grupă. Vom trage la fiecare meci la fel de mult, încercăm să obținem cât de mult putem.

Ne-a lipsit puțină șansă, dacă marcam prin minutul 80 și ceva la acea fază a lui Cordea cred că puteam obține victoria”, a spus și Darius Olaru după meci. 

CITEȘTE ȘI: 

Dică joacă așa cum i se cântă
editorial
Dică joacă așa cum i se cântă
Accidentat de minge » Titularul-surpriză din echipa lui Dică s-a „rupt” într-un mod ciudat
FCSB - ANDERLECHT
Accidentat de minge » Titularul-surpriză din echipa lui Dică s-a „rupt” într-un mod ciudat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
realsteaua
realsteaua  •  16 Septembrie 2022, 18:43

Ar trebui să fiți mai rezervați cu locul al doilea din grupă. DACĂ îi bateți tur-retur pe cei de pe ultimul loc și faceți cel puțin un egal cu WHU acasă, atunci mai discutăm. Până atunci keep dreaming.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează