INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT

Efectul deciziei lui Gigi Becali » Stadionul nu s-a umplut la FCSB - Anderlecht, spre surprinderea belgienilor: „Ne așteptam la un infern”

FCSB - Anderlecht // foto: Raed Krishan, GSP +29   FOTO
FCSB - Anderlecht // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2022 22:59 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 23:41

Doar 29.780 de oameni au asistat din tribune la FCSB - Anderlecht, ca urmare a prețurilor exorbitante stabilite de clubul gazdă pentru bilete.

Fanii vicecampioanei așteptau de cinci ani un nou meci în grupele unei competiții europene. Fără prea mari șanse să ajungă în Champions sau Europa League, au fost nevoiți să se mulțumească doar cu Conference. Sorții le-au scos în cale doi adversari cu nume în Europa: West Ham și Anderlecht, iar rețeta unui spectacol era deja garantată. 

„Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold-out! Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea”, anunța mândru Mihai Stoica. 

Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac
FCSB - Anderlecht
Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac

Gigi Becali a împiedicat un sold-out la FCSB - Anderlecht! 

Doar că pe Becali nu l-a interesat de fani sau de mesajele transmise de angajatul său și a pus prețuri imense, ca pentru meciuri cu Barcelona, Bayern sau Inter. Moment în care totul s-a dus pe apa sâmbetei, iar fanii l-au criticat pentru lăcomia sa. 

În această seară, pe Arena Națională sunt sub 30.000 de fani. Situație care i-a surprins și pe jurnaliștii belgieni: „Ne așteptam la un infern la București! Am văzut imagini de la meciurile din preliminarii și eram absolut șocați de publicul de aici. Apoi am înțeles că Becali a mărit enorm prețurile pentru posibilitățile românilor. De neînțeles!”

Spectacol a fost doar în peluză, unde ultrașii au cântat fără încetare pentru echipa favorită. Situația a fost diametral opusă în restul stadionului, publicul preferând să vadă „ca la teatru” duelul cu Anderlecht.

Cât costă biletele la meciurile de Conference League de la București

  • VIP 1 - 750 de lei
  • VIP 2 - 500 de lei
  • VIP 3 - 300 de lei
  • TRIBUNA 2 Inelul 1 - 200 de lei
  • TRIBUNA 1 și 2 Inelele 2 și 3 - 100 de lei
  • PELUZE - 50 de lei

Mai multe știri despre FCSB:

„Ați jucat 2 solist?” » Fanii FCSB, șocați de echipa de start aleasă de Dică pentru meciul de foc cu Anderlecht

FCSB a transferat un jucător care sezonul trecut o învingea pe Real Madrid pe Bernabeu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  16 Septembrie 2022, 13:12

sa vada ce? si aia 30.000 sunt prea multi ... ei vin sa vada fotbal, spocetacol pe teren, nu mingi lungi, "bubuite" pe Rusus si Compagno

bylli
bylli  •  16 Septembrie 2022, 13:06
Postat de ramaa pe 16 Septembrie 2022, 00:01

Mironica se jura ca sunt 35000, e mai fcsbist ca MM.

Voi 30 000 nu adunati in 5 ani.

muzica
muzica  •  16 Septembrie 2022, 11:46

Criticati faptul ca Becali,doreste sa scoata profit din vanzarea biletelor !Este o reteta buna ,3o ooo de spectatori cu aceste preturi imense !Uitati-va la Cfr cateva mii in tribune ,pe un teren(maidan ca si calitate),impracticabil.!!De ce sas nu castige bani pe care ii cheltuieste ptr investitii in jucatori ! Faptul ca am jucat cu 5 rezerve ,inaintea derbiului cu Craiova,a fost in ordine !Focusul Stelei este URGENTA REDRESARE IN CAMPIONAT ! Dusmanii Stelei s-ar dori,ca sa fim obosoti la Craiova ! De facto,am avut cu rezervele in teren,UN PENALTY CLAR SI-N MOD RUSINOS de acest arbitru austriac,deci cu cu 1-O la pauza si cu titularii in R-a a 2-a,am fi castigat ! Apoi Cordea.n-are piciorul drept...si RATEAZA OCAZIA MECIULUI !Eu sunt interesat sa castigam la Craiova ,scopul este revenirea in clasament ! Stiti cati bani s-au castigat pe AN,cat in 1o meciuri ale CFR-ului la Cluj,asa ca lasati criticile !Daca s juca pe noua Ghencea ar fi fost SOLD OUT!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează