INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

VIDEO + FOTO Distracție la antrenamentul FCSB » Cum i-a testat Neubert pe jucători + Charalambous s-a băgat la joc

FOTO: Raed Krishan +48   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 09 august 2023 19:52 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 20:08

FCSB a efectuat azi antrenamentul oficial înainte de meciul cu Nordsjaelland, din prima manșă a turului 3 din preliminariile Conference League.

  • FCSB - Nordsjaelland, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută joi, de la 21:30, liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la ProTV 
  • Returul e programat peste o săptămână, pe arena „Right to Dream Park” din orașul Farum

Antrenamentul roș-albaștrilor a fost unul dominat de voie bună. Jucătorii s-au distrat în primele minute, chiar dacă Thomas Neubert i-a pus la muncă.

Preparatorul fizic neamț le-a testat, la începutul antrenamentelui, reflexele. I-a împărțit pe jucători în grupuri de 4 și i-a pus să se alerge în cerc. La un moment dat, Neubert striga un număr, iar jucătorii trebuiau să fugă în acea direcție. Jucătorul care ajungea ultimul trebuia să facă 3 flotări.

Ulterior, s-a trecut la un joc școală, 5 contra 2. Iar antrenorul Elias Charalambous a intrat și el pe teren alături de elevii său.

Vor fi două reprize, una mâine, cealaltă săptămâna viitoare, în Danemarca. Întâlnim o echipă bună, cu jucători talentați, valoroși. Cred mult în jucătorii mei, avem o echipă bună. Meciurile din Europa devin tot mai grele. Obiectivul e să ne calificăm. O luăm meci cu meci. Toate jocurile sunt grele, depinde de cum ne vom prezenta mâine. Vrem să controlăm partida.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Băluță și Miculescu sunt accidentați, cel mai probabil nu vor juca mâine, restul fotbaliștilor sunt apți.

 Malcom Edjouma va fi în lot mâine. Gigi și MM iau deciziile, când și dacă jucătorii pleacă. Malcom e profesionist, își face treaba. Se antrenează cu noi în fiecare zi, nu creează probleme și n-am informații despre o ofertă concretă în cazul lui.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Citește și: 

Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț

După Nordsjaelland, FCSB își ia adio de la Ghencea! » Vestea primită azi de clubul lui Becali

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează