INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948 SOFIA

GALERIE FOTO Pierdere pentru FCSB » S-a accidentat în prima repriză a meciului cu CSKA 1948

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 22:16 / Actualizat joi, 03 august 2023 22:55

FCSB l-a pierdut în prima repriză a meciului cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League, pe David Miculescu.

  • AICI, totul despre FCSB - CSKA 1948 Sofia

Extrema de 22 de ani a început meciul ca titular, în banda dreapta a atacului, și chiar a avut două apariții periculoase în careul bulgar.

FOTO. David Miculescu, accidentat în FCSB - CSKA 1948 Sofia

+3 FOTO

Totuși, jucătorul adus pentru 1,7 milioane de euro de la UTA Arad, în vara lui 2022, nu a putut termina repriza pe teren. În minutul 35, jucătorul lui Charalambous s-a prăbușit pe gazon, acuzând probleme musculare la coapsa piciorului drept.

Arădeanul a primit îngrijiri medicale pe teren, preț de câteva minute și a părăsit terenul, ajutat de staff. Ulterior, acesta a fost schimbat de Charalambous, fiind înlocuit de Andrei Cordea.

Miculescu a fost un jucător important pentru FCSB în acest debut de sezon. A bifat 5 meciuri, reușind un gol și o pasă de gol.

Andrei Cordea s-a antrenat la pauză

La pauza meciului, în timp ce titularii de la FCSB erau la vestiare, Andrei Cordea a rămas pe teren. Pentru că nu a jucat prea mult în finalul primei reprize, acesta a făcut încălzirea alături de rezerve, pentru a fi în formă la începutul reprizei secunde.

Pierdere pentru FCSB » S-a accidentat în prima repriză a meciului cu CSKA 1948

Florinel Coman, menajat 

La pauză, când FCSB conducea cu 1-0, trupa roș-albastră a început să se gândească la meciul cu CFR Cluj, programat duminică, 6 august. Astfel, FCSB l-a scos pe Florinel Coman la pauză, pentru a-l menaja în vederea derby-ului din Ghencea. În locul lui a intrat Octavian Popescu.

Citește și: 

Bătaie pe fotbalistul din Superliga! FCSB încearcă să-l deturneze pe Marius Ștefănescu: „Gigi Becali îmi dă mai mulți bani decât domnul Șucu”

Emanuela în centrul atenției » Arbitra de rezervă de la FCSB - CSKA 1948 Sofia a furat toate privirile la sosirea la stadion

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  03 August 2023, 23:20

Bine ca asa macar scapam de *** Altfel cici nu-l mai scotea din echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează