INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA

Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda

FCSB a primit o veste importantă, cu 24 de ore înaintea returului cu Dunajska Streda / FOTO: Imago Images
FCSB a primit o veste importantă, cu 24 de ore înaintea returului cu Dunajska Streda / FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 21:43 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 22:35

FCSB primește o veste importantă, cu 24 de ore înaintea returului cu Dunajska Streda din Conference League. Nicolae Dică se va putea baza pe extrema Andrei Cordea, care încasase „roșu” direct în finalul meciului cu Saburtalo de acum două săptămâni.

Andrei Cordea a lipsit de la turul din Slovacia, fiind suspendat, iar roș-albaștrii se temeau că îl pot pierde și pentru manșa secundă de pe Arena Națională. Comisia de Disciplină a UEFA a analizat miercuri seară cazul pentru a stabili dacă pedeapsa inițială de o etapă de suspendare va fi mărită.

Andrei Cordea poate juca în FCSB - Dunajska Streda

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat la Orange Sport că FCSB a beneficiat de o decizie favorabilă la UEFA. Forul european a decis că jucătorul vicecampioanei nu trebuie sancționat cu etape suplimentare de suspendare.

Dică se va putea baza, așadar, pe fotbalistul pe care l-a lăudat după revenirea sa: „Îmi pare rău că nu joacă Cordea, el a fost cel mai bun jucător al nostru de când am venit. A înțeles ce vreau eu de la mijlocașii de bandă”

Echipa probabilă a lui Dică pentru meciul retur cu Dunajska Streda

FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Crețu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici - 26. Oaidă, 18. Edjouma - 11. Miculescu, 27. Olaru, 10. Oct. Popescu - 90. B. Rusu
Rezerve: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 7. Fl. Coman, 9. I. Stoica, 15. Lixandru, 21. Fl. Achim, 28. Pantea, 29. Bouhenna, 98. Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

Andrei Cordea, gest necumpătat în finalul partidei cu Saburtalo

În minutul 90+3, la scorul de 4-2 pentru roș-albaștri, Octavian Popescu l-a faultat la mijlocul terenului pe Chaduneli. Georgianul a reacționat nervos, trântindu-l pe mijlocașul român pe gazon. Cordea a intervenit imediat și i-a pus mâna în gât fundașului de la Saburtalo, de acolo izbucnind un conflict de amploare. 

Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda
Gestul lui Andrei Cordea din meciul cu Saburtalo

Extrema dreaptă a fost cu greu calmată de Marius Ianuli, team-managerul echipei, însă gestul său a fost aspru pedepsit de „centralul” belgian Lardot, care i-a arătat direct cartonașul roșu lui Cordea.

FCSB - Dunajska Streda / Imagini de la antrenamentul slovacilor

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Liga 1: „Singura ofertă concretă”

Contract reziliat » Și-a anunțat plecarea de la FCSB: „Vreau să le mulțumesc fanilor și clubului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
colorsinsin
colorsinsin  •  11 August 2022, 09:56
Postat de catalynn pe 10 August 2022, 23:10

Nu am văzut meciul, Cordea asta a jucat la Mioveni!? Nici mâine nu mă voi uita la meci (prefer sa mă uit la tenis), nu voi comenta absolut nimic, mă voi păstra pt Vineri dimineața. :-))) Mult succes FC Dac 1904, dacă veți câștiga mâine veți face fericiți milioane de romani! :-)))

Joaca dinamo la matineu vineri? sau sunt alte meciuri de liga 2 asa de dimineata?

maradona79
maradona79  •  11 August 2022, 09:46

Asta e titlu, ma, gesepeilor?! "Ce veste!" Pe bune?! Ca si cum nu l-ati colinda toata ziua pe Gigi si echipa lui de mioare.

ultras_alb_inchis
ultras_alb_inchis  •  11 August 2022, 09:43
Postat de vasglo pe 11 August 2022, 08:15

Respect Cosmescu, respect Gradinescu! :)

Bogdan Cosmescu, erou national!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează