INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA

Doi jucători în pericol » FCSB riscă să-i piardă pentru play-off-ul Conference League

Articol de , , - Publicat miercuri, 10 august 2022 07:51 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 09:18

FCSB nu trebuie să aibă doar grija rezultatului la meciul cu Dunajska Streda, din turul 3 al preliminariilor Conference League. Există fotbaliști care sunt în pericol de a deveni suspendați în meciul următor, dacă se va obține accesul în play-off. Deși sistemul aplicat de UEFA e că un jucător stă pe bară la fiecare 3 avertismente, iar jocul de joi seară va fi abia al 4-lea în Conference League, sunt deja doi titulari care au câte două cartonașe galbene!

Numele lor: Olaru și Octavian Popescu. Situația lor e una surprinzătoare fiindcă amândoi sunt cu profil ofensiv.

 Dacă vor fi avertizați și acum, vor lipsi la primul joc din barajul pentru accederea în grupe. Cum evidența avertismentelor va continua și în play-off, vor fi suspendați la returul din această fază în cazul în care nu vor încasa nimic acum, dar o vor face la turul cu Viking Stavanger.

Vicecampioana României s-a dovedit o echipă extrem de agresivă în cele 3 meciuri europene din această vară. A primit din partea arbitrilor nu mai puțin de 11 „galbene" și un „roșu". 

Nicolae Dică primește și vești bune înainte de FCSB - Dunajska Streda! 2 titulari refăcuți intră din primul minut
FCSB
Nicolae Dică primește și vești bune înainte de FCSB - Dunajska Streda! 2 titulari refăcuți intră din primul minut

Surprinde însă nivelul foarte mare al avertismentelor pe care îl are Octavian Popescu, un jucător exclusiv de atac. Are în actualul sezon, în campionat și Europa, 3 cartonașe galbene, tot atâtea câte a încasat și Dawa, un fundaș central, care a arătat vulnerabilități majore în duelurile unu contra unu. 

Chiar și pe parcursul sezonului trecut, Tavi Popescu a fost un client al arbitrilor.  A bifat 6 „galbene". Comparativ: Iulian Cristea a avut doar două, Miron 4, iar Vinicius nici unul, toți 3 fiind jucați ca stoperi.

Absența celor doi ar însemna o pierdere imensă, iar alcătuirea unui prim „11” fără Olaru și Tavi Popescu l-ar pune pe Dică într-o situație extrem de dificilă.

 O formulă fără ei ar arăta așa:
 Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma, Oaidă - Cordea, Miculescu, Fl. Coman - B. Rusu

7jucători au câte un cartonaș galben în actuala ediție de Conference League: Radunovici, Haruț, Dawa, Tamm, Ov. Popescu, Edjouma și Fl. Coman

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajska Streda

Citește și: 

Rezultat devastator la RMN! Ovidiu Popescu, OUT de la FCSB până în 2023!

Se anunță „potop” pe Arena Națională la FCSB - Dunajska Streda! MM face un anunț exploziv: câte bilete s-au vândut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  10 August 2022, 16:48
Postat de sorine pe 10 August 2022, 11:03

Sa-i cumpere Gigi pe Turda si Isfan,si pe Abdulhassan de la Hermannstadt,si a rezolvat si problema mijlocasilor si a ofensivei,si a apararii. Si va face concurenta mare lui Tavi,ii va pune hat sub Fund.

Hățurile nu se pun sub fund ci la cap.

tataika
tataika  •  10 August 2022, 11:45
Postat de valentindragobete pe 10 August 2022, 10:09

Ție, de exemplu', ar trebui să-ți de-a ăștia de la GSP galben pentru prostie!

Bravo!

cornelconasu
cornelconasu  •  10 August 2022, 11:32

La cat simulează cei doi, ar trebui să joace un meci da, unul nu ! Deci cand vezi cum se chircesc și se tăvălesc urlând ”de durere” și după 10 secunde după ce obțin faultul dorit si eventual galben pentru adversar, nu mai au nici pe dracu și nici urmă de durere ...nu îți vine să opresți meciul și să ii dai galben pentru simulare ?1 Ar trebui ca și în fotbal să fie implementat sistemul din alte sporturi în care atunci când ceri asistență medicală , stai 2-5 min. pe tușă să te refaci , nu ?! Nu sunt singurii dar ei doi sunt cei mai teatrali ! Problema e, cum a fost în cazul lui Tănase, ca un fault real să nu mai fie luat în serios !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează