INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA

VIDEO Gigi Becali i-a dat planurile peste cap lui Dică: „V-a spus deja?” + „Știu cine e pe lista lui de transferuri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 12:56 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 13:27

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi conferința de presă înainte de meciul cu Dunajska Streda, din manșa secundă a turului 3 din preliminariile Conference League.

Pentru acest meci, FCSB se va putea baza pe Florinel Coman. Extrema de 24 de ani s-a tratat în Serbia, la celebra Marijana Kovacevic, și s-a recuperat miraculos de rapid după o ruptură musculară de 18 centimetri.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat marți că Florinel Coman va fi în lot, iar Dică a declarat azi că ar fi preferat ca această informație să nu se afle înaintea meciului. 

VIDEO Becali i-a dat planurile peste cap lui Dică: „V-a spus că Florinel Coman e titular?”

„Ne așteaptă o partidă mult mai grea decât în tur. Am simțit că e o echipă bună, cu jucători de calitate. Joacă un fotbal ofensiv și e agresivă. Trebuie să facem un joc defensiv foarte bun. Jucătorii trebuie să respecte ceea ce am lucrat tactic, trebuie să avem atitudine și unitate. Doar împreună putem face rezultate bune. 

Deja v-a anunțat patronul că Florinel va fi titular? Nu știam. Am fost la antrenament. Știam doar ce am discutat cu el. Coman se va întoarce azi de la Belgrad și vom vedea în ce stare e. Nu e primul care merge în Serbia și va juca după câteva zile. Au fost mulți fotbaliști. 

Și eu am fost, iar după 3 zile am jucat. Nu știu ce face, că nu spune secretul. Important e că îi face bine pe jucători. Voi discuta diseară cu el și voi decide în funcție de ce îmi spune el. 

Acum nu mai e arma secretă. E mai bine ca adversarul să nu știe ce vrei să faci”, a declarat Nicolae Dică.

Chiar vorbeam cu MM Stoica și zicea că vor fi peste 30.000 de fani. Mă bucur că fanii vin lângă echipă. Trebuie să facem un meci bun pentru ei și să ne calificăm. Și la meciul cu Saburtalo am avut nevoie de ei, ne-au încurajat la 2-2 și am reușit să mai dăm două goluri

 - Nicolae Dică

„Știu deja transferurile”

 Gigi Becali a anunțat că va mai face două transferuri dacă echipa ajunge în play-off și încă două dacă se califică în grupele Conference League, iar Nicolae Dică spune că deja știe ce jucători vrea. 

„Eu știu deja jucătorii. Voi nu-i știți. Probabil o să-i aflați. Dar nu îi spun eu. Important este să trecem de această dublă”, a adăugat Dică.

Citește și:

Mutare strategică făcută de Gigi Becali: a plătit 150.000 de euro clubului din Liga 2, pentru a-și asigura transferul

Se anunță „potop” pe Arena Națională la FCSB - Dunajska Streda! MM face un anunț exploziv: câte bilete s-au vândut

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  11 August 2022, 01:33

Dica e foarte fericit ca patronul ii spune si lui transferurile :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează