INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

MM Stoica, răspuns pentru Becali: „Acum două săptămâni eram buni, ne trebuiau echipe, acum nu mai suntem” + Scut în fața antrenorilor

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 18:34 / Actualizat vineri, 18 august 2023 19:31

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, le-a luat apărarea antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii, după eliminare suferită de roș-albaștri cu Nordsjaelland, 0-2, în Conference League.

A doua zi după eliminare suferită în fața danezilor, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a ieșit public și a criticat strategia aleasă de antrenorii Charalambous și Pintilii.

Gigi, arunci prosopu'? Cel mai slab Becali all-time + poziție șocantă a lui FCSB pentru ediția viitoare a cupelor europene
fcsb
Gigi, arunci prosopu'? Cel mai slab Becali all-time + poziție șocantă a lui FCSB pentru ediția viitoare a cupelor europene

MM Stoica, răspuns pentru Gigi Becali

Într-un răspuns la declarațiile lui Becali, MM Stoica a amintit de ce spunea patronul roș-albaștrilor înainte de „dubla” cu Nordsjaelland. „Să ne aduceți echipe, că nu mai avem cu cine să jucăm. Dar nu danezi, că pe ei îi spulberăm”, declara Gigi Becali.

„Gigi mi-a zis să facem 4 ore antrenament, ce să fac. Avem un preparator care e în contact cu cei mai buni din Europa, deci facem la cel mai înalt nivel. Nu știu dacă Pintilii a vrut să plece, nu am auzit nimic. Nu se antrenează nimeni mult, nu am auzit. Se antrenau pe vremuri mult. 

Acum 2 săptămâni eram buni, ne trebuiau echipe, acum nu mai suntem. Nu s-a pus problema să plece Charalambous și Pintilii, suntem pe primul loc în România și am fost scoși cu erori de arbitraj de o echipă care era favorită, care dă 3 milioane pe un jucător și 800 de mii salariu. 

Și dintr-o țară care era puțin mai civilizată ca noi. În 2012 eliminam Copenhaga, și nu ne antrenam 4 ore”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO Gigi Becali: „Pintilii a vrut să plece pentru că am cerut antrenamente mai lungi!”

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost... Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. 

Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. 

Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate...». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci? Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat... Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. 

Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni... Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali vineri.

Citește și:

MM a ieșit la atac după înfrângerea cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA le permite asta. Nu-și respectă vizitatorii și jucătorii”
NORDSJAELLAND - FCSB
MM a ieșit la atac după înfrângerea cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA le permite asta. Nu-și respectă vizitatorii și jucătorii”
MM Stoica a vorbit după eliminarea lui Chiricheș cu Nordsjaelland: „În toată cariera mea, nu am mai văzut asta”
NORDSJAELLAND - FCSB
MM Stoica a vorbit după eliminarea lui Chiricheș cu Nordsjaelland: „În toată cariera mea, nu am mai văzut asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  19 August 2023, 11:58
Postat de Danemarca_Albania_2_0 pe 18 August 2023, 23:31

Pentru cioban urmeaza eliminarea cu niscaiva titani din Feroe. Individul nu pricepe ca NU e antrenor si ca oricum postul asta presupune sa faci antrenamentele, sa "simti" echipa zi de zi samd.

asa este!

Navaro
Navaro  •  19 August 2023, 10:15

Ce pacat ca un club asa mare a intrat pe mana la niste ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  19 August 2023, 08:35

MM,cred că ești in eroare..Acum 2 săptămâni ciobanul era cel care de laudă că nu mai are pe cine bate in campionat și să i aducă alte echipe. Presa spunea altceva ,că în ciuda faptului ca FCSB câștigase toate meciurile de până nu atunci ,jocul lor se baza prea mult realizările individuale și nu pe un stil joc consistent . Luați va naibii un antrenor nu va mai tot mințiți atâta mI faceți deja de prea multi ani.Mai lăsați ne cu Ilie Paralie Pintilie și Haralambus Hocus Pocus

Vezi toate comentariile (25)
Comentează