INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

Atenție, FCSB! Antrenorul lui Nordsjaelland nu-l menajează deloc pe starul echipei, chiar dacă ar pune în pericol transferul său: „Nu ne temem de accidentări”

Ernest Nuamah. Foto: Imago Images
Ernest Nuamah. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 12:57 / Actualizat luni, 07 august 2023 13:00

Ernest Nuamah, 19 ani, supertalentul lui Nordsjaelland curtat de PSG, Milan și Ajax, va fi folosit meci de meci de antrenorul Johannes Thorup, care refuză să-l țină rezervă pentru a-l feri de o eventuală accidentare. Thorup a confirmat că va juca și joi, cu FCSB, în turul 3 preliminar al Conference League.

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului). Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august (ora 21:30), iar returul din Danemarca ar avea loc pe 17 august (ora 19:30)

Ernest Nuamah e marea speranță a lui Nordsjaelland. La 19 ani, extrema a atras privirile multor forțe europene, printre ele, PSG, Milan și Ajax, și clubul danez se așteaptă să obțină o sumă foarte bună, probabil chiar în această vară. Peste 6 milioane de euro, cât este estimarea Transfermarkt.de.

Pleacă imediat după FCSB - CFR Cluj: impresarul a venit la negocieri! Gigi Becali: „E singurul care pleacă”
FCSB
Pleacă imediat după FCSB - CFR Cluj: impresarul a venit la negocieri! Gigi Becali: „E singurul care pleacă”

Atenție, FCSB! Antrenorul lui Nordsjaelland nu-l menajează deloc pe Ernest Nuamah

Și totuși, antrenorul Johannes Thorup nu intenționează să-l menajeze pe jucătorul ghanez, să-l folosească mai puțin pentru a nu risca o accidentare care să împiedice un eventual transfer. Nici în competițiile interne, cu atât mai puțin în Conference League, va fi principalul pericol pentru FCSB.

L-a titularizat și în ultima etapă, la 3-1 cu Brondby, gol și assist, înlocuindu-l târziu, în minutul 87. „Nu ne gândim la posibile accidentări, ne purtăm cu el la fel cum ne purtăm cu oricine, se antrenează la capacitate maximă și joacă în fiecare meci. Nu are sens să ne gândim la accidentări, pentru că e un risc al fotbalului, valabil pentru toți”, a declarat Thorup pentru cotidianul BT.

4 goluriși un assist are Ernest Nuamah la Nordsjaelland în 3 meciuri de campionat în acest sezon

Johannes Thorup: „E important să-l avem pe Ernest Nuamah în cupele europene”

Tehnicianul, foarte tânăr, 34 de ani, a dezvăluit că „Nuamah insistă și el să evolueze cât mai mult. În cazul lui, eu și stafful meu trebuie uneori să avem grijă de Ernest”. Știe că „nu prea a avut vacanță de vară". În iunie a debutat la naționala mare a Ghanei, în preliminariile Cupei Africii, la 0-0 cu Madagascar.

Îndreptându-și atenția spre următoarea partidă, joi, cu FCSB, Thorup a spus: „Realizăm că l-am putea pierde, tocmai de aceea trebuie să pregătim și un înlocuitor. Deocamdată însă, are bilet de avion spre București și va juca în acest meci. E important să-l avem alături de noi în cupele europene. Dacă se întâmplă ceva mai curând și pleacă, se întâmplă și gata. Până atunci însă muncesc cu toți băieții ca și acum ar rămâne aici până la sfârșitul carierei”. 

19 goluria influențat Nuamah (15 reușite, 4 assisturi) în stagiunea trecută în toate competițiile

Nordsjaelland tocmai a cumpărat un stoper cu două milioane de euro

Nordsjaelland e stabil financiar, un club care își permite să cumpere un jucător tânăr, de viitor, cu două milioane de euro. 

Danezii tocmai l-au achiziționat pe Lucas Hey, fundaș central în vârstă de 20 de ani de la Lyngby, acesta semnând un contract valabil până în 2027. 

Citește și:

Becali își sabotează iar echipa! Decizia de neînțeles din startul sezonului

Ciprian Tătărușanu și-a găsit echipă! Contract pe 2 ani pentru portar

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează