INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO

VIDEO Apariție-surpriză la FCSB - Saburtalo: „Vă dați seama ce bucurie ar fi în sufletul meu?!”

După 0-1 în turul cu Saburtalo, FCSB joacă în această seară, de la ora 20:30, manșa retur împotriva georgienilor
După 0-1 în turul cu Saburtalo, FCSB joacă în această seară, de la ora 20:30, manșa retur împotriva georgienilor

Articol de , - Publicat joi, 28 iulie 2022 19:44 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 20:50

Pompiliu Stoica (45 de ani), tatăl lui Ianis Stoica, fotbalist titularizat de Nicolae Dică în returul cu Saburtalo din turul II al Conference League, și-a făcut apariția la Arena Națională pentru a urmări duelul din această seară.

Fostul fundaș speră că, după decepția din tur, roș-albaștrii vor reuși să întoarcă în favoarea lor soarta calificării. Acesta a fost întrebat și cum ar reacționa dacă golul victoriei ar fi adus de fiul său, Ianis Stoica, un atacant în vârstă de 19 ani care a „explodat” sezonul trecut.

Pompiliu Stoica vrea să fie talismanul roș-albaștrilor: „Vă dați seama ce bucurie ar fi în sufletul meu dacă Ianis marchează?!”

„E greu în tribune, mult mai greu decât de pe teren. Îl simt bine pe Ianis, sper că toți vor fi montați și sper din tot sufletul să se califice. Din moment ce au pierdut acolo cu 0-1, e un meci greu, dar sper să nu am emoții. Îmi doresc să rezolve cât mai repede calificarea. 

Satisfacția ar fi cu atât mai mare dacă Ianis ar marca, vă dați seama ce bucurie ar fi în sufletul meu?!”, le-a spus Pompiliu Stoica reporterilor prezenți la stadion.

Steaua l-a achiziționat pe Pompiliu Stoica în 2000, de la Astra, când roș-albaștrii l-au adus la pachet și pe Florentin Dumitru, alt apărător lateral. Pompiliu a rămas în Ghencea până în 2004, adică a prins și o perioadă în clubul lui Becali, FCSB, continuator al Stelei în campionat. Tatăl lui Ianis a adunat 108 meciuri pentru roș-albaștri în prima ligă și a înscris trei goluri.

Datele carierei lui Pompiliu Stoica:

  • Fundaș stânga
  • 182 de meciuri și 6 goluri în prima ligă
  • 134 de meciuri și 14 goluri în liga a doua
  • A fost de două ori campion al României, în 2001 și în 2005. La al doilea titlu nu a contribuit mult, a evoluat într-o singură partidă și apoi a plecat la FK Moscova
  • 8 meciuri și un gol în echipa națională

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB - Saburtalo, LIVE de la ora 20:30 în turul 2 al Conference League » Echipa de start aleasă de Dică

MM Stoica n-o iartă pe CFR Cluj » Ironii în direct după ultimele evenimente din Gruia

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close