INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVACIA FCSB a ajuns în Slovacia » A ales casa naționalei Slovaciei pentru meciul cu Dunajska Streda

Articol de , , - Publicat marti, 02 august 2022 14:22 / Actualizat marti, 02 august 2022 15:02

FCSB a ajuns azi în Slovacia pentru duelul cu Dunajska Streda. Vicecampioana a ales iar X-bionic Sphere, un complex de 5 stele, preferat în mod obișnuit de pasionații de hipism. Impactul a fost unul major pentru Miculescu și Rusu, ambii la prima acțiune cu FCSB.

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1.
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.

FCSB a aterizat marți după amiază la Bratislava, cu ceva mai mult de 30 de ore înaintea duelului cu Dunajska Streda. Delegația roș-albaștrilor a fost preluată de un autocar și adusă la X-bionic Sphere, un complex sportiv de 5 stele, loc de întâlnire pentru pasionații de hipism. 

O bază de peste 100 de milioane de euro, unde FCSB s-a mai cantonat în urmă cu 5 ani.

Și în Slovacia se vorbește maghiară și se scandează „Ria, Ria, Ungaria!” » Care este atmosfera în orașul în care se va juca Dunajska Streda - FCSB
Dunajska Streda - FCSB
Și în Slovacia se vorbește maghiară și se scandează „Ria, Ria, Ungaria!” » Care este atmosfera în orașul în care se va juca Dunajska Streda - FCSB

Ce impact pentru Miculescu și Rusu

David Miculescu și Bogdan Rusu, aflați la prima acțiune cu noua echipă, au primit impactul trecerii de la UTA sau Mioveni la FCSB, unul dintre cluburile bogate ale României. 

Complexul din Samorin este vizitat frecvent de bogătaşi din zona Golfului, atraşi de zona ecvestră a bazei, una dintre cele mai bine cotate la nivel mondial.

Aici stă și naționala Slovaciei

FCSB nu va sta mult aici, însă va avea parte de cele mai bune condiții, știute deja de la precedenta vizită. Coman, Tavi Popescu sau noua vedetă, David Miculescu, au la dispoziție un centru modern, unde iarba naturală adusă din munții Tatra e îmbinată cu cea artificială. 

Primirea pentru FCSB a fost cum se cuvine, poza cu sigla vicecampioanei fiind la loc de cinste, lângă cea a naționalei Slovaciei, acesta fiind locul unde stau în mod obișnuit Skriniar sau Lobotka.

+11 FOTO

Camere de 250 de dolari pe noapte

Priveliștea e una care face toți banii. Nu degeaba Mario Hoffmann, patronul complexului, își dă întâlniri în acest loc cu prinți printre care și Albert de Monaco. Dar și prețul este pe măsură. 

O noapte de cazare, pentru o cameră dublă, în hotelul ce conform Booking ar avea doar 4 stele este aproximativ 250 de dolari. Inaugurat în 2016, complexul este ales de multe ori și de echipe mari, cum ar fi Beșiktaș

27de sporturi olimpice își pot desfășura activitatea în complexul de peste un milion de metri pătrați (379.000 de metri pătrați ocupă doar parcul ecvestru)

Citește și: 

Incredibil: Gigi Becali l-a remarcat pentru ceva ce-i iese o dată la 11 ani!

Avertizează FCSB înaintea meciului de miercuri: „Nu-i desconsiderați, sunt tari mai ales pe teren propriu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  02 August 2022, 16:30

Iarba e adusă din munții Tatra! De aceea au ales această locație!!

elgabri
elgabri  •  02 August 2022, 15:34

Poat antrena foarte bine simularile daca e ssa de versatila baza ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close