INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING 1-2

Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”

Florinel Coman, FCSB
Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 23:45 / Actualizat joi, 18 august 2022 23:54

Florinel Coman (24 de ani), căpitanul lui FCSB, a analizat eșecul cu Viking, scor 1-2, din turul play-off-ului Conference League. 

În ciuda numărului superior de ocazii, 25-5, FCSB a cedat pe teren propriu cu norvegienii de la Viking, 1-2, și este nevoită să întoarcă rezultatul la returul de joia viitoare.

Florinel Coman, căpitanul echipei, este încrezător că el și ceilalți jucători roș-albaștri sunt capabili de acest lucru.

Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1
Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

Florinel Coman, după FCSB - Viking 1-2: „Putem întoarce rezultatul”

„A fost un meci pe care l-am controlat de la început la sfârșit. Am avut foarte multe ocazii, am deschis scorul rapid, dar am luat acel gol imediat după, la reluarea jocului, apoi ne-a fost mai dificil.

Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi în joc, dar a existat acea greșeală. Așteptăm returul, eu cred că ne putem califica. Simt că putem întoarce rezultatul, suntem caractere puternice. 

Am întors și data trecută, când am jucat acasă (n.r. - cu Saburtalo). Cred că putem merge acolo și să facem un meci bun. Am făcut unul și în această seară, dar nu am băgat mingea în poartă”, a precizat Coman la Pro Arena.

Florinel Coman: „Nicolae Dică ne-a încurajat”

Coman a dezvăluit ce mesaj le-a transmis antrenorul Nicolae Dică:

„Ne-a încurajat, a spus că de mâine vom pregăti meciul de la Botoșani, apoi ne vom axa pe retur. Ne-a spus să avem încredere în noi, că putem întoarce acest rezultat. Așa este! De mâine vom merge la antrenament, vom analiza ce am făcut în această seară pentru a elimina greșelile făcute”.

Nu contează cum va fi terenul la retur, câți fani vor avea tribune. Ne interesează doar să obținem calificarea.

Atmosfera a fost foarte frumoasă, le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi. Ne-au încurajat până la final, iar la final ne-au aplaudat, au cântat alături de noi. Îi așteptăm în număr foarte mare la stadion.

Olaru este o pierdere foarte grea, este un lider al echipei (n.r. - va fi suspendat la retur pentru cumulul de cartonașe galbene). Ne pare foarte rău, dar asta este. Va fi cu gândul la noi, la calificare. Vom avea nevoie de energia lui pozitivă.

- Florinel Coman, FCSB

Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”
Statisticile meciului FCSB - Viking, conform SofaScore

Mai multe știri despre FCSB - Viking: 

I-a surprins pe toți » Dică a lăsat doi „grei” pe bancă și a mers pe mâna unui jucător cu un singur meci european!
FCSB - VIKING
I-a surprins pe toți » Dică a lăsat doi „grei” pe bancă și a mers pe mâna unui jucător cu un singur meci european!
Dumitru Dragomir, după FCSB - Viking 1-2: „Am văzut un haos de nedescris. Un singur jucător a vrut să facă ceva”
FCSB - Viking 1-2
Dumitru Dragomir, după FCSB - Viking 1-2: „Am văzut un haos de nedescris. Un singur jucător a vrut să facă ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
flo388
flo388  •  20 August 2022, 07:51
Postat de bingobango2017 pe 19 August 2022, 08:58

Cum s-au facut de ras ? FCSB a dominat tot meciul si a avut o gramada de ocazii, astia de la Viking au avut 2 ocazii si au dat 2 goluri din noroc. Viking tot meciul doar s-a aparat, tu n-ai vazut meciul ? Daca nu, atunci de ce comentezi aiurea ?

Meciul se joacă pe puncte și goluri nu pe frumusețe Einstein.

Justunfan
Justunfan  •  19 August 2022, 14:01
Postat de fzoltan pe 19 August 2022, 08:49

Aceasta echipa, Viking, nu a marcat un singur gol în deplasare în campania asta de calificari: sunt o echipă onestă dar foarte limitată. Nici pe ăștia "perlele" nu pot sa-i bata....dacă lua CFR bătaie de la ăștia, îl făceau praf pe DP. Singura în grupe și anul acesta vor fi clujenii. Restul e can-can

Probabil tii cu CFR sau cu Sepsi dar asta nu e o scuza sa *** pe aici. De DP normal ca s-a vorbit mult dupa ce in tur cu descultii aia nu a vrut sa atace desi are in lot jucatori valorosi care o puteau face. Aici a fost tot o echipa desculta, la fel e penibil sa nu obtii un rezultat pozitiv insa Steaua a jucat fotbal, a avut si ghinion la barablui Edjuma, nu a fost eliminata inca deci nu se poate vorbi de o umilinta….

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexxp1955
alexxp1955  •  19 August 2022, 10:42

Viking si Beer-Sheva au fost pragmatice, cu actiuni simple, directe,...mie mi-au placut. Decit un joc alambicat, sofisticat, cu pase multe, dar putine direct spre poarta,....mai frumos jocul adversarelor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează