INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Florin Tănase, întrebat despre schimbările de la pauza meciului FCSB - Karagandy: „Trebuie să ne adaptăm”

FCSB a învins-o pe Șahtior Karagandy (Kazahstan), scor 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. Florin Tănase (26 de ani) a analizat victoria de pe Arena Națională. +32   FOTO
FCSB a învins-o pe Șahtior Karagandy (Kazahstan), scor 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. Florin Tănase (26 de ani) a analizat victoria de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 23:44 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 23:45

FCSB a învins-o pe Șahtior Karagandy (Kazahstan), scor 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. Florin Tănase (26 de ani) a analizat victoria de pe Arena Națională. 

În partea secundă, la FCSB au fost introduși Ianis Stoica (18 ani) și Alexandru Musi (17 ani). Florin Tănase a dat de înțeles că aceste modificări au avut un rol important în desfășurarea ostilităților. 

Florin Tănase, după FCSB - Karagandy: „Trebuie să ne adaptăm”

„Am câștigat cu 1-0. Am fi putut să o facem mai clar, să fim mai liniștiți la retur. Chiar dacă jucăm pe sintetic, am înțeles că este unul foarte bun. Ar trebui să nu le dăm nicio șansă. Cred că noi suntem favoriți acum. A fost și cald, încă nu avem ritm. Trebuie să creștem și să punem presiunea pe care o puneam anul trecut. 

E normal să fie mai dificil când bagi mulți copii în echipă. Avem copii bun, cu un viitor frumos. Trebuie să ne adaptăm. Toți cei care îl înjurau pe Vlad trebuie să îi mulțumească acum. A scos incredibil pe final. El ne-a ajutat sezonul trecut, a început bine anul acesta. Avem doi portari foarte buni, Vlad și Straton”, a declarat Florin Tănase, la Pro X. 

VIDEO FCSB se pregătește pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre FCSB:

Au schimbat o echipă întreagă! Diferență uriașă între Botoșani și FCSB

3, 2, 1, start » Luptă în 3 pentru titlu și înghesuială mare pentru locurile de play-off!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Iulie 2021, 08:39

daca nimeni nu mai are curaj sa-i zica ceva cand greseste e gata ca la Ceausescu in Decembrie "89 ! Asteptam Craciunul !

doar..titi
doar..titi  •  23 Iulie 2021, 00:17

bah , pe tanase trebuia sa-l intrebati ce a cautat pe teren ...nu de schimbari !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează