INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING

VIDEO Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe antrenorul lui Viking: „El e un real pericol”

Morten Jensen, antrenor Viking/ foto Imago Images
Morten Jensen, antrenor Viking/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 18 august 2022 09:56 / Actualizat joi, 18 august 2022 10:18

Morten Jensen (42 de ani), antrenorul lui Viking, a analizat partida cu FCSB  din play-off-ul Conference League și a identificat cel mai periculos jucător roș-albastru.

  • FCSB - Viking, prima manșă din play-off-ul Conference League, se joacă azi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro. Meciul va fi televizat pe Pro TV.

Antrenorul norvegian se teme de Octavian Popescu, dar și de numărul mare de fani prezenți la meci, pe Arena Națională. Vor fi 30.000 de oameni pe stadion, diseară. 

FCSB, eșec nedrept cu Viking » Dan Udrea: „O echipă a jucat fotbal, alta a câștigat meciul”
FCSB - VIKING 1-2
FCSB, eșec nedrept cu Viking » Dan Udrea: „O echipă a jucat fotbal, alta a câștigat meciul”

Morten Jensen, antrenorul lui Viking, se teme de Octavian Popescu

„Consider că Steaua e o echipă cu tradiţie şi valoare. E favorită. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă. Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a declarat Morten Jensen la conferința de presă.

Analiza lui Nicolae Dică înainte de FCSB - Viking

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a analizat duelul cu Viking din play-off-ul Conference League.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Este un meci internațional, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că este o echipă bună. Este o echipă nordică, cu organizare defensivă bună, agresivă, cu calitate pe faza ofensivă, jucători care pot face diferența, cu viteză. Ne așteaptă o partidă foarte grea, trebuie să fim pregătiți.

Trebuie să reușim o partidă bună și pe faza defensivă și pe faza ofensivă, pentru a scoate un rezultat bun și să avem șanse de calificare înainte de meciul 2. Niciun rezultat din tur nu ne va asigura liniștea pentru meciul retur. Se poate întâmpla orice în fotbal.

Ei au folosit două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Ne-am pregătit pentru ambele sisteme. Am mai jucat cu echipe care au 4 jucători pe linia de fund, dar pentru 3-5-2 trebuie să schimbăm anumite lucruri, precum felul în care facem presing. Am lucrat la antrenamente la asta. Lucrez și faza defensivă și faza ofensivă. Nu pun accent mai mult pe una sau alta. Sperăm să ne descurcăm bine pe ambele faze”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

FCSB - Viking, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Crețu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici - 27. Olaru, 18. Edjouma - 98. Cordea, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman - 11. Miculescu 
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 20. M. Dulca, 21. Fl. Achim, 22. Boboc, 24. Rață, 80. Radaslavescu, 90. B. Rusu 
ABSENȚI: Panțâru, I. Cristea, Șut, Dumiter, Ov. Popescu (accidentați) 
ANTRENOR: Nicolae Dică

VIKING: 30. Gunnarsson - 18. Björshol, 4. Brekalo, 3. Vevatne, 20. Pattynama - 7. Torsteinbo, 16. Lokberg, 21. Tangen - 15. Sandberg, 24. Traore, 9. Kabran 
REZERVE: 1. Ostbo, 2. Haugen, 10. Tripic, 22. Karlsbakk, 23. Vikstol, 26. Kvia-Egeskog, 34. Paulsen, 35. Austbo 
ABSENT: Stensness (accidentat) 
ANTRENOR: Morten Jensen

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB vrea să rupă blestemul, diseară, pe Arena Națională » Ar fi prima oară după aproape un deceniu!

Cine transmite FCSB - Viking și Craiova - Hapoel Beer Sheva la TV + Meciul lui CFR Cluj e netelevizat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
luci1991
luci1991  •  18 August 2022, 14:09

Bine că nu joacă FCSB în UCL că altfel se temeau de 0ctavian Popescu toți giganții Europei, nici nu se mai prezentau la meci se teama perlei.

emil1986
emil1986  •  18 August 2022, 14:04
Postat de odoacru pe 18 August 2022, 10:15

De unde stie asta de steaua nesimtitilor,, scrieti fcsb ca asa se numeste echipa!

Toata lumea, toata Europa, si nu numai, stie de Steaua, amaratule! Stie ca FCSB este Steaua si ca mizeriile bolsevice inceaca sa-i prosteasca pe naivi.

hristo33
hristo33  •  18 August 2022, 14:00
Postat de 19sevilla86 pe 18 August 2022, 11:34

Ce spune antrenorul lui Viking confirma, inca o data, ca un om serios, dintr-o tara normala, respecta adevarul, realitatea si bunul simt si afirma clar, raspicat, fara dubii, ca Steaua este acum FCSB, pt ca FCSB este abrevierea FC Steaua Bucuresti. Asta o spun si UEFA, FIFA, FRF, LPF, presa straina, toate echipele cu care joaca Steaua, majoritatea covarsitoare a suporterilor romani. De partea cealalta a minciunii sfruntate, a dezinformarii, se situeaza cazarma bolsevica expirata CSA=TSKA, (in)justitia, presa abonata la popota UM02301, cenzorii de la CNA si cele cateva sute de rataciti care s-au baricadat in bezna noptii mintii, in trecutul sovietic toxic, fiind acum unicii suporteri de unitate militara din UE, din lumea libera!!

fcsb=Faci Ce Spune Becali viorica predosanu. Tot "undercover" prin Suedia sau te-a dat aia afara cum ai patit in armata?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează