INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  REACTIE

Gabi Balint, reacție categorică: „Să nu mai pronunțe! Ne facem de râs, las-o-ncolo”

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 19:27 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 20:19

Pornind de la evoluția pe care FCSB a avut-o în meciul cu CSKA 1948 Sofia, 1-0 în turul 2 al preliminariilor Conference League, Gabi Balint a avut un discurs dur.

Fostul mare internațional a criticat prestația echipei roș-albastre, iar ulterior a comentat și situația fotbalului românesc.

CSKA 1948 - FCSB nu a fost lider de audiență în seara de miercuri » Ce au preferat românii
Audiențe
CSKA 1948 - FCSB nu a fost lider de audiență în seara de miercuri » Ce au preferat românii

Gabi Balint: „Aș interzice să se mai vorbească despre Champions League”

„Rezultatul e bun. În rest, meciul... Mă așteptam la altceva. Noi criticăm jucătorii și patronii, dar o problemă de antrenor, mă! Nu se poate! Nu vezi nimic la FCSB! 

Nu înțeleg ce joacă FCSB! Face Florinel Coman 2-3 faze, Olaru mai face și el și gata. Care e jocul FCSB? Ce face pe faza defensivă? Ce face pe faza ofensivă? 

Dar, dacă te gândești la ce a făcut echipa națională și vezi și ce a făcut Farul cu Sheriff... Asta e valoare. Când dăm de cineva din afară, care joacă altceva... Eu aș interzice să se mai vorbească de Champions League! Să nu mai pronunțe. Ne facem de râs, las-o în colo!”, a declarat Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Vreau să îmi felicit jucătorii. Știam că întâlnim un adversar bun. Rezultatul e de partea noastră, dar nimic nu este decis în privința calificării. Nimic nu s-a decis. Avem un lot valoros și numeros. Am gestionat bine situația. Dar, repet, nu e gata calificarea. CSKA are jucători de calitate, am făcut doar jumătate din treabă. Sigur, avem lucruri de îmbunătățit. Nu e ușor să joci din trei în trei zile. Trebuie să rotim fotbaliștii, Djokovic a fost indisponibil azi. Toți trebuie să fie pregătiți să joace. Depinde totul doar de noi, va trebui să suferim și la retur.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO / Florinel Coman: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur, mai ales că jucăm fără fani”

Citește și: 

Mihai Stoica a dezvăluit schimbarea majoră de la FCSB: „Nu stăteam noi să îi păzim la antrenamente. Acum mi-a zis asta un insider”

FCSB, aproape de a fi scoasă în decor de UEFA! Ce umilință fără precedent e în pericol să suporte

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Mefi666
Mefi666  •  28 Iulie 2023, 03:28

Oare cind digi va pune oameni in studio care sint profesionisti si echidistanti in ale fotbalului ??? Au adus numai anti becali sau anti Steaua in studio …. Daca era cazarma lor in meci gaseau trasee de joc BALINT TE AM PRINS CA FOTBALIST …. Ti am urmarit majoritatea meciurilor in vechiu ghencea … nu aveai decit un stil,…. Capul jos si fugeai ca un *** pe teren … nu aveai nici un talent cu mingea nu esti in masura sa fi tactician atata timp cit nu esti in masura sa ti performezi meseria de antrenor datorita calitatilor care le detii ca antrenor …. Esti bagat in seama datorita altora nu a calitatilor tale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catisr
Catisr  •  28 Iulie 2023, 00:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius1979
marius1979  •  27 Iulie 2023, 23:30

Lasa Gabi ca promoveaza CSA Cazarma si veti cuceri Europa cu Talpan la butoane. Daca nu in Europa macar in Rusia/Belarus

Vezi toate comentariile (6)
Comentează