INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND 0-0

VIDEO Gigi Becali a anunțat obiectivul lui FCSB și a analizat prestațiile lui Andrea Compagno și Darius Olaru: „E cel mai important lucru”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 11 august 2023 12:20 / Actualizat vineri, 11 august 2023 12:52

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, anunță că obiectivul vicecampioanei României din acest sezon este câștigarea campionatului, dat fiind culoarul favorabil pe care campioanele îl au în drumul spre grupele unei competiții europene. 

FCSB nu a mai cucerit un titlu de campioană din sezonul 2014-2015, iar Gigi Becali anunță că formația roș-albastră se va concentra în acest sezon pe câștigarea Superligii. Omul de afaceri a mai analizat și prestațiile atacantului Andrea Compagno (27 de ani), dar și a mijlocașului Darius Olaru (25 de ani) din partida contra danezilor de la Nordsjaelland, scor 0-0, din manșa tur a turului 3 preliminar din Conference League. 

Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”
FCSB - Nordsjaelland 0-0
Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”

VIDEO. Gigi Becali anunță obiectivul lui FCSB din acest sezon: „Campionatul e cel mai important lucru”

„Mi-am dat seama, nici eu n-am știut cum este. Ești de 20 de ani în fotbal și nu știi toate regulile. Campionatul e cel mai important lucru. Ai culoar de intrare în grupele Ligii Campionilor mai ușor decât pentru a intra în Conference League în grupe, pe ruta campionilor. 

Mi-am dat seama de la tragerile la sorți. Ne axăm pe campionat. Sunt bucuros. Echipa joacă așa cum joacă, are 12 puncte din 12 în campionat”, a declarat Gigi Becali, în fața Palatului din Aleea Alexandru. 

Gigi Becali, despre prestația lui Andrea Compagno din FCSB - Nordsjaelland: „A jucat bine”

Schimbat în minutul 61 a meciului cu Nordsjaelland, fiind înlocuit de Vali Gheorghe, Andrea Compagno a cedat nervos. A lovit cu piciorul banca de rezerve. Gigi Becali crede însă că italianul ar trebui să fie supărat din alte motive, nu pentru că a fost scos de pe teren. 

Compagno a jucat bine, dar trebuie să se supere când nu primește salariul. Dacă e supărat să-și aducă aminte unde a fost și de unde l-am luat. Când l-am luat am știut ce este, n-am zis că e vreun Maradona. 

El își face treaba. Dar și echipa asta are și ea niște parametri. Nu trebuie neapărat să joace el numai titular. El mai cade. Stai, bă, pe picioare, că ai doi metri!”, a mai zis Becali. 

Gigi Becali: „Olaru nu a fost el!”

Latifundiarul din Pipera a analizat și felul în care mijlocașul Darius Olaru a evoluat în meciul cu danezii. Becali crede că fotbalistul adus de la Gaz Metan Mediaș nu a fost în apele lui. 

Olaru nu a fost el. Sunt mulțumit de el ca jucător, că n-ai cum să nu fi mulțumit când aleargă 13 kilometri. Numai că dă prea multe pase la adversar, prea încet. Aici nu mai ai timp să te întorci, că îți fură «varza». Nu a fost în apele lui”, a precizat patronul FCSB

Banderola e la Coman. Ăla este diamantul nostru. În minutul 90 și ceva Coman făcea presing.

-Gigi Becali, patron FCSB 

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”

Gică Hagi, declarații la superlativ despre jucătorul decisiv din Farul - Flora: „E antrenat, știe fotbal!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  11 August 2023, 18:04

Gura pacatosului adevar graește!Și-ii lasa in off said pe „specialiștii”de la GSP și de la DIGI- care hahaiau cu superioritate- când antrenorul italian al CFR-ului și-a manifestat consternarea fața de asemenea jaf!Recunoaște implicit ca jucatorii lui simuleaza cerșind penalty!Cum a fost și in meciul cu CFR!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 August 2023, 17:38

Când voi la antrenamente ii învățați sa cada și Sa nu stea în picioare ,acum ce ai vrea !? Cu CFR ,ați luat 3 puncte ,nemeritate ,( acum cu aceste declarații practic va incriminati singuri ,Ai auzit Birsan ,au ras toți de tine ) ! Compagno cu CFR a fost felicitat ,era eroul vostru ,de fapt știam o petarda care acum va explodat în fata voastră! Roata se învârtește!

Catalynn_2
Catalynn_2  •  11 August 2023, 14:10

Campionatul il ia CFR, SC FC Fcsb PSD SA are însă șanse solide la locul 2. Bine, ei sunt si “specialiști”, cum era Steaua pe vremuri in Cupa României. :-)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează