INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Comentatorul consideră nedreaptă suspendarea primită de FCSB de la UEFA: „Niște abuzuri incredibile! Au creierele spălate”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 22:10 / Actualizat luni, 15 august 2022 22:56

Comentatorul Emil Grădinescu, 62 de ani, una dintre cele mai respectate voci din branșă, a avut o reacție dură la decizia celor de la UEFA de a închide peluzele la meciul dintre FCSB și Viking de pe Arena Națională.

Luni seară, FCSB a fost sancționată de UEFA din cauza unui steag afișat de ultrașii din peluză la meciul cu Dunajska Streda, care a fost considerat de observatorul de joc ca având însemne neonaziste. Roș-albaștrii vor evolua cu peluzele închise joi, iar această decizie l-a înfuriat pe Grădinescu, care a avut un mesaj dur la adresa forului de la Nyon.

FCSB scoate la vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Cât costă, când și de unde pot fi cumpărate
FCSB - Viking
FCSB scoate la vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Cât costă, când și de unde pot fi cumpărate

Emil Grădinescu: „Multe creiere spălate bine la UEFA”

Avem confirmarea că la UEFA sunt niște domni care, din dorința de a fi corecți politic fac niște abuzuri incredibile. Pentru acel steag, un steag care înfățișa un ultras cu o cagulă, încadrat într-un cerc la rândul lui cercul ăla având o cruce celtică, pentru asta FCSB e obligată să joace cu ambele peluze închise. 

E ca și cum ai spune că «SkinHeads», mișcare care are legături destul de strânse cu ideologia neonazistă, neofascistă iar cineva vine la stadion tuns zero este «SkinHead» și e automat simbol al neonazismului. Multe creiere spălate bine. 

Și totuși, dacă într-un stadion de 40.000 de oameni apare un steag care aduce vag cu o cruce celtică, cruce care nu e neapărat semn nenazist, ea apărând pe tricourile celor de la Celtic Glasgow, pentru asta să blochezi accesul peluzelor înseamnă într-adevăr exces de zel”, a declarat Emil Grădinescu în timp ce comenta meciul Farul - Hermannstadt. 

FCSB are peluzele închise la meciul cu Viking

Luni seară, UEFA a dat verdictul și a obligat-o pe FCSB să închidă cele două peluze la meciul de joi. Astfel, FCSB evită să joace cu arena goală meciul crucial de calificare, însă va putea fi încurajată de un număr de maximum 30.000 de fani. Aceștia au fost amendați și cu 30.000 de euro. 

FCSB a mai primit o amendă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute la meci, precum blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Din totalul de 55.000 de locuri de pe Arena Națională, 24.000 sunt la peluze, iar o parte din locuri vor fi rezervate pentru fanii oaspeți. De asemenea, vor exista și locuri blocate pentru așa-zisele „zone tampon” între fanii celor două echipe.

VIDEO Jucătorii lui FCSB au sărbătorit cu galeria victoria împotriva Chindiei, 3-2

Citește alte știri despre FCSB: 

Nicolae Dică, fără un om important în următoarele două luni! Verdictul medicilor
FCSVB
Nicolae Dică, fără un om important în următoarele două luni! Verdictul medicilor
FCSB a vândut un jucător în Macedonia de Nord » Mijlocașul, prezentat la noua echipă
FCSB
FCSB a vândut un jucător în Macedonia de Nord » Mijlocașul, prezentat la noua echipă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
bazile
bazile  •  18 August 2022, 19:45

Dle Grădinescu, ați fost decenii cel mai onorabil comentator de foot. Din păcate vârsta, ori alte motive (nu vreau să elaborez) v-au relegat in pelotonul mediocrilor). Mare pierdere.Păcat!

Hcm27
Hcm27  •  17 August 2022, 12:43
Postat de tikitakabarceloona pe 17 August 2022, 11:45

:)))) bine pensionare :)))))

Sau peste drum de bordeiul tău.Ia-o cum vrei

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  17 August 2022, 11:45
Postat de Hcm27 pe 17 August 2022, 10:09

Peste drum înseamnă la tine în ***.

:)))) bine pensionare :)))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează